Angelina Jolie újra szerelmes? A 31 éves énekessel ismét együtt vacsorázott

Anglina Jolie-t The Weeknddel hozták hírbe.

angelina-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie-ról és Abęl Makkonen Tesfaye-ről, ismertebb nevén The Weekndről még a nyáron kezdték pletykálni, hogy egy párt alkotnak, ugyanis együtt vacsoráztak egy étteremben.

A múlt héten ismét együtt mutatkoztak egy olasz étteremben, a Giorgio Baldiban ettek, majd a helyszínt is együtt hagyták el, írta meg a The Daily Mail.

Angelina Jolie-t The Weeknd társaságában fotózták

A 46 éves színésznő és a 31 éves énekes két és fél órát töltött el kettesben a luxusétterem egy elszeparált részlegében. Bár Jolie egyedül érkezett a helyszínre, már együtt mentek haza. A kijáraton egymás mögött haladtak, ami jellemző a hírességekre abban az esetben, ha hivatalosan még nem vállalták fel a kapcsolatukat, szimplán csak ismerkednek egymással.

Ugyanabba az autóba szálltak be, majd elhajtottak, a brit lap információi szerint a zenész Bel-Airben található villájába mentek. Nem ez volt az első alkalom, hogy együtt látták őket, június 30-án szintén a Giorgio Baldiban vacsoráztak, majd július 10-én ugyanazon a koncerten vettek részt.

Egyelőre nem nyilatkoztak semmit kettejükről, de mindenképpen gyanús, hogy a színésznőt az elmúlt hónapokban több alkalommal lekapták a slágergyárossal. Jolie, mióta elvált Brad Pitt-től, senkivel sem alakított ki komoly párkapcsolatot, vagy csak ügyesen titkolta ennek tényét. A két Oscar-díjas színész házassága 2016-ban ment tönkre, így az elmúlt öt évben Jolie a nyilvánosság számára szinglinek számított.

The Weeknd 2015-ben beleszeretett Bella Hadid modellbe, de végül 2016 novemberében szakítottak. 2016 végén Selena Gomezbe szeretett bele, de 2017 őszén szakítottak is. Még ebben az évben visszatért exkedveséhez, Bellához, de végül ez csak 2018 tavaszán vált hivatalossá, de a következő évben ismét szétmentek.

Remélhetőleg hamarosan több információ kiderül Jolie és The Weeknd viszonyáról. A nyáron a pletykalapok a munkakapcsolatot is emlegették, mint lehetséges indokot, ugyanis az előadó szerepelni fog a The Idol című HBO Max-sorozatban, emellett a zenéért is ő felel majd. 

Angelina Jolie legdögösebb címlapjai

Képes összeállításunkban megnézheted Angelina Jolie legdögösebb címlapfotóit.

Ezt is szeretjük