Angelina Jolie így ölelte a 15 éves Shiloh-t: gyönyörű anya-lánya felvételt készítettek róluk

Angelina Jolie-ról és Shiloh-ról nagyon szép kép készült.

angelina-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie hat gyermek édesanyja, legidősebb fia, Maddox már 20 éves, és egyetemre jár, Pax 17, Zahara 16, Shiloh 15, míg az ikrek, Vivienne és Knox 13 esztendősek.

A színésznő csak ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt a gyerekeivel, így sokszor csak lesifotókon láthatjuk őket viszont. Augusztus 20-án Burbank kórháza előtt fotózták le őt a gyerekei társaságában.

Angelina Jolie-ról és Shiloh-ról nagyon aranyos kép készült

A paparazzo egy nagyon aranyos pillanatot örökített meg, ugyanis Shiloh pont átölelte édesanyját. Az Instagram-posztban egy másik képet is láthatsz Jolie-ról és három lányáról, ha a felvétel jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz.

Arról nincs információ, hogy Jolie miért ment kórházba, de a lányai egyértelműen támogatták őt, aminek szemmel láthatóan a színésznő is örült. A Hollywood Life információi szerint hat órát töltött az épületben, így nem csak egy gyors rutinvizsgálatot végeztek rajta, hanem egy hosszabb orvosi műveletet csináltak. Reméljük, minden rendben van az egészségi állapotával.

2021 májusában az E! News Daily Pop műsorában nyilatkozott az életéről. Elmondta, mennyire szerencsésnek érzi magát a gyerekek oldalán.

- Hat nagyon tehetséges gyermekem van, persze, amikor reggel felébredsz, az az első gondolatod, hogy meggyőződj arról, minden rendben van-e velük nemcsak testileg, hanem lelkileg is. Azonban őszinte leszek, az elmúlt pár évben fordult a kocka, és most már ők aggódnak értem - fogalmazta.

Nagyon szoros a kapcsolatuk egymással.

- Mi tényleg egy igazi csapat vagyunk, ezért pedig nem győzök elég hálás lenni, szerencsésnek érzem magam. Általában én vagyok az aggódó típus, de őket nem kell féltenem. Nagyon jó gyerekek - tette hozzá.

Februári Vogue-interjújában elmondta, Maddox az egyetem mellett oroszul tanul, Pax éppen az érettségire készül, Zahara pedig már megszerezte a jogosítványát. A gyerekei nagyon nyitottak és okosak, Jolie büszke mindnyájukra.

- Áldottnak érzem a családunkat azért, hogy a gyerekeim közül többen más kultúrából jöttek, és más rasszba tartoznak. Rengeteget tanulunk egymástól. 

Jason Momoa felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Jason Momoa feleségét.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük