George és Amal Clooney-t ritkán látott ikreikkel fotózták: Ellának gyönyörű, hosszú haja lett
Csak ritka alkalmakkor láthatjuk a sztárpár gyermekeit.

GettyImages-955735586
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Clooney, mielőtt megismerte volna Amal Alamuddint, azt hangoztatta magáról, hogy sosem lesz gyermeke, ám miután a csinos ügyvédnő betoppant az életébe, nagyon megváltozott a gondolkodásmódja.

Újra nyitott lett a házasságra és a családalapításra, 2014-es esküvőjük után három évvel megszülettek ikreik, Alexander és Ella. A gyerekeket óvják a nyilvánosság elől, így az elmúlt négy évben csak nagyon kevés fotó látott napvilágot róluk.

George és Amal Clooney-t a gyerekeikkel fotózták le

Szerdán a házaspárt és ikreiket a Comói-tónál látták Olaszországban, az egyik lesifotós meg is örökítette őket, a kicsik arcát direkt elsatírozták, ezzel is tiszteletben tartva Clooney-ékat, akik eddig egyszer sem mutatták meg őket nyilvánosan. A képeken látszik, hogy a gyerekek nagyon sokat nőttek, nem mellesleg Ellának gyönyörű, hosszú haja lett.

A gyerekek júniusban ünnepelték negyedik születésnapjukat, a tavalyi évben a színész több interjút adott a családjáról. A W magazinnak elmesélte, hogy elég rendetlenek a kicsik, sokat kell utánuk mosni és takarítani. A pandémia miatt rászoktak arra, hogy ők vágják le Ella és Alexander haját, azonban viccesen megjegyezte, hogy a lánya frizurájához egy ujjal sem nyúlhat.

- Sosem vágtam még le a lányom haját, ha megtenném, bajba kerülnék. Ha elrontom a fiam frizuráját, nincs vele gond, mert majd visszanő, de a feleségem megölne, ha hozzáérnék Ella tincseihez - mesélte.

Direkt úgy nevelték őket, hogy ne csak angolul, hanem olaszul is tudjanak kommunikálni, azonban ezzel egy apró hibát is elkövettek, ugyanis sem ő, sem pedig Amal nem beszéli a nyelvet.

Tavaly arról is mesélt, mennyire rosszcsontok az ikrek, amikor veszekednek a szobájukban, Clooney az ajtójuk előtt a Mikulásnak adja ki magát, és úgy beszél hozzájuk. Szerinte ezzel a trükkel pillanatok alatt elhalkulnak, és jó gyerekekké változnak.

A színész életét gyökeresen megváltoztatta az apaság, el sem tudná képzelni az életét a családja nélkül. A sztárpárról idén nyáron azt pletykálták, hogy úton van a harmadik trónörökös, azonban a legfrissebb paparazzoképeken jól látszik, hogy Amalnak nincs babapocakja.

Shakira és Piqué fiai

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen édesek Shakira és Gerard Piqué fiai.

Ezt is szeretjük