George és Amal Clooney-t ritkán látott ikreikkel fotózták: Ellának gyönyörű, hosszú haja lett

Csak ritka alkalmakkor láthatjuk a sztárpár gyermekeit.

GettyImages-955735586

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

George Clooney, mielőtt megismerte volna Amal Alamuddint, azt hangoztatta magáról, hogy sosem lesz gyermeke, ám miután a csinos ügyvédnő betoppant az életébe, nagyon megváltozott a gondolkodásmódja.

Újra nyitott lett a házasságra és a családalapításra, 2014-es esküvőjük után három évvel megszülettek ikreik, Alexander és Ella. A gyerekeket óvják a nyilvánosság elől, így az elmúlt négy évben csak nagyon kevés fotó látott napvilágot róluk.

George és Amal Clooney-t a gyerekeikkel fotózták le

Szerdán a házaspárt és ikreiket a Comói-tónál látták Olaszországban, az egyik lesifotós meg is örökítette őket, a kicsik arcát direkt elsatírozták, ezzel is tiszteletben tartva Clooney-ékat, akik eddig egyszer sem mutatták meg őket nyilvánosan. A képeken látszik, hogy a gyerekek nagyon sokat nőttek, nem mellesleg Ellának gyönyörű, hosszú haja lett.

A gyerekek júniusban ünnepelték negyedik születésnapjukat, a tavalyi évben a színész több interjút adott a családjáról. A W magazinnak elmesélte, hogy elég rendetlenek a kicsik, sokat kell utánuk mosni és takarítani. A pandémia miatt rászoktak arra, hogy ők vágják le Ella és Alexander haját, azonban viccesen megjegyezte, hogy a lánya frizurájához egy ujjal sem nyúlhat.

- Sosem vágtam még le a lányom haját, ha megtenném, bajba kerülnék. Ha elrontom a fiam frizuráját, nincs vele gond, mert majd visszanő, de a feleségem megölne, ha hozzáérnék Ella tincseihez - mesélte.

Direkt úgy nevelték őket, hogy ne csak angolul, hanem olaszul is tudjanak kommunikálni, azonban ezzel egy apró hibát is elkövettek, ugyanis sem ő, sem pedig Amal nem beszéli a nyelvet.

Tavaly arról is mesélt, mennyire rosszcsontok az ikrek, amikor veszekednek a szobájukban, Clooney az ajtójuk előtt a Mikulásnak adja ki magát, és úgy beszél hozzájuk. Szerinte ezzel a trükkel pillanatok alatt elhalkulnak, és jó gyerekekké változnak.

A színész életét gyökeresen megváltoztatta az apaság, el sem tudná képzelni az életét a családja nélkül. A sztárpárról idén nyáron azt pletykálták, hogy úton van a harmadik trónörökös, azonban a legfrissebb paparazzoképeken jól látszik, hogy Amalnak nincs babapocakja.

Shakira és Piqué fiai

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen édesek Shakira és Gerard Piqué fiai.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük