Ezt a férfit mindenki összekeveri Brad Pitt-tel: a hasonmást rendszeresen leállítják az utcán
Nathan Meads földmunkásként és Brad Pitt hivatalos hasonmásaként keresi a kenyerét.

brad-pitt-hasonmása-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy elmélet szerint mindenkinek körülbelül hét darab hasonmása van ezen a világon, ezalól a világsztárok sem kivételek. Az elmúlt években Nathan Meads neve is többször szembejöhetett az emberrel a sajtóban, ugyanis a brit férfi kiköpött Brad Pitt.

Brad Pitt hasonmása, Nathan Meads

A 35 éves Nathan Angliában, Oxfordban él, bár szingli, de vannak lányai. Hivatalosan földmunkásként keresi a kenyerét, de az elmúlt három évben talált magának egy mellékállást, Brad Pitt hivatalos hasonmása lett.

- Először húszéves koromban mondták nekem, hogy úgy nézek ki, mint Brad Pitt, nagyjából ezt tíz éven át folyamatosan megkaptam, de eleinte csak nevettem az egészen. Egyesek szerint a rokona vagyok, de olyan teóriát is hallottam már, hogy lehet, édesanyámnak volt egy afférja vele - idézte sorait a New York Post.

Gyakran összetévesztik az Oscar-díjas színésszel, szinte nincs nap, hogy ne állítanák meg az utcán, előfordult, hogy autogramot vagy közös képet kértek tőle, de volt olyan szituáció is, hogy az engedélye nélkül automatikusan fotózni kezdték. Négy különböző, hasonmásokkal foglalkozó ügynökséggel működött eddig közre. Bárhova lehet hívni, ennek az ára 250 és 500 font közé esik, azaz 105 és 210 ezer forint között lehet felbérelni.

A világ egyik legsármosabb színészére emlékeztet mindenkit, így egyértelmű, hogy a nők körében is népszerű, ettől függetlenül paradox módon mégis megnehezíti számára a randizást.

- Néhányan egyszerűen nem hiszik el, mennyire hasonlítok rá, és azt hiszik, csak átverem őket, mindig megpróbálnak videóhívást kezdeményezni Instagramon, mert kételkednek abban, hogy valódi ember vagyok. 

Egy darabig randiapplikációkon próbálkozott, de többen megvádolták, hogy hamis a profilja, de voltak, akik zaklatni kezdték. Jobbnak látta, ha megszabadul ezektől az alkalmazásoktól, jelenleg nincs is a tervei között, hogy megtalálja élete párját, helyette a kislányai nevelésére koncentrál.

Képes összeállításunkban megnézheted Brad Pitt hasonmásának fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük