Phil Collins lánya gyönyörű menyasszony volt: Lily csipkés kreációban mondta ki a boldogító igent
Lily Collins egy Ralph Lauren kreációt viselt az esküvőjén.

lily-collins-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Phil Collins lánya, Lily Collins és író-rendező párja, Charlie McDowell hivatalosan is összekötötték az életüket. 

A 32 éves színésznő tegnap este rakta ki Instagram-oldalára az esküvői képeket, lélegzetelállító menyasszony volt.

Lily Collins menyasszonyi ruhája

Lily Collins egy csipkés Ralph Lauren kreációban mondta ki a boldogító igent szeptember 4-én Coloradóban. A ceremóniát Dunton Hot Springsben tartották, ami egy 1800-as évekbeli, romantikus hangulatú szellemvárosból egy luxusnyaraló-helyszínné vált mára. 

- Sosem akartam senkihez sem úgy tartozni, mint hozzád, és most végre a feleségeddé váltam. 2021. szeptember 4-én hivatalosan is örökké egymáséi lettünk. Nagyon szeretlek, Charlie McDowell - fogalmazta a sztár az egyik esküvői képük alá.

Egy másik fotójuk alá ezeket a szép gondolatokat fűzte:

- Ami tündérmesének indult, az mára az örökké tartó valóságommá vált. Sosem fogom tudni leírni, mennyire túlvilági volt az elmúlt hétvége, de a varázslatos szó nagyon jó kiindulópontnak bizonyul.

Az Emily Párizsban szép színésznőjét egy év járás után jegyezte el szerelme 2020 szeptemberében. Rá egy évvel később meg is tartották az esküvőjüket. 

Charlie McDowell-lel akkor a 2020-as karanténidőszak alatt vált erőssé a szerelmük, Collins ekkor jött rá, hogy megtalálta az igazit.

- A karanténidőszak összehozott és elszakított egymástól sok embert, de az együtt töltött idő csak megerősítette azt, amit már tudtunk egymásról. Az elmúlt hónapokban mindenki azt az arcát mutatta, amilyen valójában, mert nem voltak külső, zavaró tényezők. Amikor látod valakinek a legszebb és a legrosszabb énjét, és még így is kitartasz mellette, ez egy csodálatos dolog - fogalmazta 2020-ban az L’Officiel magazinnak.

Menyasszonyi ruhák a királyi családban

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkban mondták ki az igent a brit királyi család tagjai.

Ezt is szeretjük