Rod Stewart legkisebb lánya ilyen szép nő: a 29 éves Renee táncos és jógaoktató lett
Rod Stewart lánya sosem vágott fel azzal, hogy ki az édesapja.

rod-stewart-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rod Stewart elég nagy családot tudhat magáénak, összesen nyolc gyereke született, ebből négy lány és négy fiú. A legidősebb lánya, Sarah 57 éves, a legkisebb viszont Aiden fia, aki még csak tízéves.

A legfiatalabb lánya második házasságából született, Renee 1992 júniusában született meg. Az egykor cuki, szőke kislányból gyönyörű, felnőtt nő lett.

Rod Stewart lánya, Renee

Renee szülei 1990-ben házasodtak össze, ám 1999-ben tönkrement a házasságuk, azonban a válásukat csak 2006-ban mondták ki. Édesanyja, Rachel Hunter 21 évesen, gyönyörű modellként szeretett bele az akkor 45 éves rocksztárba. Végül Hunter hagyta el a férjét, mert elveszettnek érezte magát, és már nem tudta, ki is ő valójában. Renee még kicsi volt, amikor a szülei szétmentek, ettől függetlenül mind a kettejükkel jó viszonyt ápol a mai napig. Ahogy az alábbi fotón is látható, egy bájos és mosolygós felnőtt nő lett belőle.

rod-stewart-lánya2
Fotó: Instagram/Renee Stewart

Érdekes, hogy amikor iskolába ment, inkább nem vállalta fel, hogy valójában egy tehetős rocksztár lánya.

- Szerintem nem helyénvaló, ha állandóan a szüleidről beszélsz. Amikor Los Angelesben jártam suliba, az emberek azt kérdezték, mivel foglalkozik az apám, én erre csak annyit válaszoltam, hogy a szórakoztatóiparban dolgozik. Ez nem azt jelenti, hogy nem tisztelem, de saját magam akartam megteremteni a dolgokat az életben. Önmagam akartam lenni - fogalmazta a The Timesnak adott interjújában.

Renee édesanyjával és öccsével, Liammel.
Renee édesanyjával és öccsével, Liammel.
Fotó: Instagram/Rachel Hunter

Többféle dologba is belekóstolt, a tánc volt a legnagyobb szenvedélye, főleg a balett, ezért felvételizett a rangos London Contemporary Dance Schoolba, ahol kortárs táncosként végzett. Magas és karcsú alakjára a divatipar is felfigyelt, 2010-ben kapta meg élete legelső modellmunkáját. A Pantene sampon reklámjában szerepelt édesanyjával. 2017-ben a Dolce & Gabbana kifutóján lejtett végig a milánói divathéten. Jelenleg a Chadwick Modelsszel áll szerződésben.

Bejárta az egész világot, Indiában elvégzett egy intenzív tanfolyamot, azóta jógatanárként is dolgozik. 

Dwayne Johnson lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Dwayne Johnson legidősebb lánya, Simone.

Ezt is szeretjük