Beyoncé mellét csak néhány gyémánt takarta: 40 évesen bevállalta a merész címlapot
Beyoncé a Harper's Bazaar magazin kedvéért mutatta meg nőies idomait.

beyoncé-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 28 szoros Grammy-díjas Beyoncé a ’90-es évek eleje óta az egyik legmeghatározóbb alakja az amerikai popszakmának. A hírnév útján a Destiny’s Child nevű formáció tagjaként indult el 1993-ban, közel három évtizede tartó karrierje során dögös énekesnőből igazi példaképpé vált.

A szeptember 4-én negyvenéves előadó annak ellenére, hogy sikeres üzletasszony, boldog háromgyermekes édesanya és világhírű sztár, úgy érzi, az életben eddig pusztán a felszínt kapargatta. A Harper’s Bazaar magazin szeptemberi kiadásában elárulta, mostanra teljesedett ki igazán, és már az sem izgatja, hogy megfeleljen az elvárásoknak.

Beyoncé bevállalós címlapfotója a Harper's Bazaar magazinban

A sokatmondó interjúhoz dögös címlap és fotósorozat készült. Campbell Addy fényképész felvételei egytől egyig dögösre sikerültek, ám az abszolút közönségkedvenc a legmerészebb kép lett, amelyen a híresség mellét mindössze pár gyémánt takarja el.

Beyoncé az őt kérdező Kaitlyn Greenidge újságírónak meglepő őszinteséggel tárta fel, mennyi bizonytalansággal és nehézséggel járt számára a foglalkozás, amelyet választott. Elárulta, hogy az önképe nagyon sokat változott az elmúlt években, például pályája kezdetén nem riadt vissza az őrült fogyókúráktól sem, amelyek káros hatással voltak a szervezetére.

- Régen túl sok időt szenteltem a diétázásra. Meg kellett tanulnom azt, hogyan tudom megtörni a rossz egészség és a nemtörődömség körforgását. Az egészségem, az, hogy érzem magam, amikor reggel felébredek, hogy hányszor mosolygok egy nap, ezekre a dolgokra összpontosítok mostanában. A mentális egészségre is nagyon oda kell figyelni. A testünk minden információt megsúg nekünk, csak meg kell tanulnunk, hogyan halljuk meg ezeket - ecsetelte.

Nem csak arról beszélt, hogyan szerette meg a testét, bevallotta, rá kellett jönnie, hogy régen teljesen háttérbe szorította önmagát. Felépítette saját médiavállalatát, a Parkwood Entertainmentet, emellett 2016 óta az Ivy Park elnevezésű ruhamárkája élén tevékenykedik, valamint a hétköznapokban édesanyaként is helytáll. A sok elfoglaltság közben megfeledkezett a lelki béke megteremtéséről, aminek az egészsége látta kárát, hónapokig álmatlanság gyötörte.

- Szerintem sok nő érzi úgy, hogy a hátán kell cipelnie minden terhet. Én akartam lenni a család és a vállalkozásaim gerince, és közben nem jöttem rá, hogy ez fizikailag és szellemileg is megterhel. Ebben a szakmában az ember nagyon könnyen elveszítheti önmagát. Ezért harcolok azért, hogy a lehető legjobban megóvjam a magánéletemet.

Melissa McCarthy címlapja 45 kilós fogyása után

Melissa McCarthy az elmúlt években hatalmas átalakuláson esett át, ugyanis körülbelül 45 kilót dobott le. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire csodásan fest.

Ezt is szeretjük