Ő Audrey Hepburn ritkán látott unokája: a 28 éves Emma így éli most az életét

Audrey Hepburn unokája, a 28 éves Emma Ferrer tehetséges nő, aki sok mindenben hasonlít nagymamájára.

Audrey Hepburn unokája, Emma
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Audrey Hepburn a negyvenes években sok kisebb filmszerepet kapott, azonban az egyértelmű sikert az 1953-as Római vakációnak köszönhette. Ettől kezdve fényes csillagként ragyogta be Hollywoodot. 1954 elején ismerkedett meg Mel Ferrer színésszel, akihez nyolc hónappal később feleségül ment. 1960-ban fiuk született, Sean Hepburn Ferrer. 

1968-ban váltak el, a színésznő ugyanebben az évben ismerkedett meg második férjével, Andrea Dottival. Fiuk, Luca Dotti 1970-ben jött a világra. A színésznőnek összesen öt unokája született. Fiának, Seannak három gyermeke van, Emma, Santiago és Gregorio. Lucának két kislánya van, akiket nem igen lehet látni a médiában.

Audrey Hepburn unokája, Emma

A filmsztár lányunokája, Emma Ferrer 28 éves, és festőművészként tevékenykedik, amelyben kiélheti mindig szárnyaló kreativitását. Instagram-oldalán több, mint 17 ezer követője van már, a festés mellett a The Gemini Room és a Made in America podcastokat vezeti.

A Madame Blue oldalnak adott interjújában beszélt arról, hogy miért is a művészeti pályát választotta.

- Svájcban születtem, de a középiskolát és az egyetemet Olaszországban végeztem el. A családommal költöztem oda, majd 2005 körül édesapám hozzáment egy olasz nőhöz, és oda is költözött, ezért úgy döntöttem, hogy a középiskola után maradok, és folytatom az egyetemet. Nagyon nagy kulturális sokk volt, amikor odaköltöztem. Gyerekként nyaranta Európába jártam, de Los Angelesben éltem, és amikor odakerültem, rájöttem, hogy otthon érzem magam Firenzében. Egyszerűen nagyon szerettem ezt a várost, és nagy változást éreztem magamban már csak attól, hogy állandóan a sok szépség mellett voltam.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A festőművész elárulta, hogy számára a festményei a legnagyobb büszkeségei, és odáig van ezért a világért. Sokszor érezte már úgy, hogy kiégés fenyegeti az állandó festés miatt, azonban ilyenkor mindig megáll, és végig gondolja a dolgokat.

- Az elmúlt másfél évben csak magamnak festettem, ami olyan csodálatos volt, így nem égtem ki a rám nehezedő nyomástól. Így tudok haladni a saját tempómban. Mindig nagyon lenyűgöznek azok a művészek, akik a húszas éveikben járnak, és már úgy tűnik, hogy rájöttek, mivel is szeretnének foglalkozni. Úgy gondolom, hogy nekem mindez több időbe telik. Sokszor olyan munkákat készítek el a stúdiómban, amelyeket először még utálok, de aztán később beléjük szeretek.

Nagymamájához, Audrey Hepburnhöz hasonlóan ő is nagyon sokat foglalkozik másokkal, és ennek nem is fél hangot adni.

- Gyerekkoromban mindig szívesen foglalkoztam az UNICEF-fel, és nagyszerű volt itt megtalálni a helyemet az utóbbi években. Az éhezések, oktatáshoz való hozzáférés és a betegségek drasztikus számai évről évre csökkennek a szervezetnek köszönhetően. Nagyon jó érzés ilyesmivel foglalkozni.

Büszkén mesélt a nagymamájával való hasonlóságáról, amelyet ő sokszor nem is fedez fel magában.

audrey-hepburn
Fotó: Getty Images Hungary/Hulton Archive

- Ő mindig tudatában volt annak, amit alkotott, éppen ezért alázatos volt a szórakoztatás és a szépség világában elfoglalt pozíciója miatt. Vannak, akik azt mondják nekem, hogy olyan a szemem, mint neki, vagy úgy nézek ki, mint ő. Sokszor egyáltalán nem látom a hasonlóságot, máskor pedig arra gondolok, hát, talán igen, ki tudja. Azt hiszem, hogy a humanitárius ügyek miatt állok nagyon közel hozzá még most is. Ezek azok a tettek, amelyek csodálatossá teszik az életünket.

Hollywoodi dívák esküvői ruhái

Az évszázad esküvőjeként vonult be a történelembe, amikor 1956. április 18-án III. Rainier monacói herceg oltár elé vezette Grace Kellyt. A hollywoodi filmcsillagból ezen a napon igazi hercegné vált, megelevenítve ezzel a tündérmesék boldog befejezéseit, és valóra váltva megannyi kislány dédelgetett álmát.

Grace Kelly minden idők egyik legszebb menyasszonya volt - Íme, Hollywood dívái esküvőjük napján

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük