Audrey Hepburnt állandóan csalta a férje: a fia így mesélt erről

Audrey Hepburn és Andrea Dotti 1969-ben házasodtak össze, de 1982-ben elváltak végül.

Audrey Hepburn és Andrea Dotti
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha fel kéne sorolnunk, kik voltak a 20. század leggyönyörűbb színésznői, a listára Audrey Hepburn is felkerülne. Ártatlan őzikeszemeivel és kiváló színészi alakításával emberek millióit hódította meg. A legendás sztár szép filmes karriert futott be, de a legnagyobb álma mindig is az volt, hogy egy szép és boldog családban élhessen, erről fia, Sean Hepburn Ferrer mesélt a The Sun lapnak.

Mel Ferrerhez 1954-ben ment hozzá, de a férfi a fia szerint nehéz esetnek számított, túlságosan is neurotikus személyiség volt, állandóan a tökéletességet hajszolta, és olykor dühkitörései is voltak. Végül 1968-ban elváltak, rá egy év múlva Hepburn Andrea Dotti felesége lett, ám ez a házasság sem volt idilli.

Audrey Hepburn és Andrea Dotti házassága emiatt fulladt kudarcba

Sean Hepburn Ferrer bevallotta, hogy mostohaapja gyakran más nők mellett kereste a boldogságot, állítólag körülbelül kétszáz idegen hölgy társaságában kapták le a lesifotósok a 13 évig tartó házasságuk ideje alatt. Még ha nem is volt intim kapcsolata mind a kétszáz nővel, ez még így is kimagasló számnak számít.

Audrey Hepburn és Andrea Dotti házassága nem volt tündérmesébe illő.
Audrey Hepburn és Andrea Dotti házassága nem volt tündérmesébe illő.
Fotó: Bettmann / Getty Images Hungary

Sean elmondta, Andrea bár jó mostohaapaként viselkedett, sokat játszottak együtt, de a férfit nem a monogám életstílus jellemezte. Audrey Hepburnnek több vetélése is volt élete során, így amikor Dottitól terhes lett, elővigyázatosságból otthon maradt, és szinte az ágyát sem hagyta el. Eközben az orvos férje Rómában bulizott megállás nélkül. Végül a cselédjük köpte be a férfit.

- Nagyon összetörte őt mindez, bár édesanyám már előtte is gyanakodott, ráadásul mindez a '60-as évek végén volt, a szexuális forradalom idején - emlékezett vissza.

Hepburn a fiának is elmondta, mit művel a mostohaapja a hátuk mögött.

Hepburn fia, Sean 2012-ben.
Hepburn fia, Sean 2012-ben.
Fotó: Dave Kotinsky / Getty Images Hungary

- Tudtam, hogy vannak nehézségeik. Egyszer anyukám kisírt, véreres szemekkel leültetett engem, és elmondott nekem mindent, majd megkérdezte a véleményem a helyzetről. Még csak egy gyerek voltam, nem tudtam, hogyan is segíthetnék rajta - mondta.

Mivel Dotti csalfa férj volt, emiatt hosszú távon nem működött a kapcsolatuk, az is nagy traumát okozott, hogy miután Luca fiuk megszületett 1970 februárjában, négy évvel később Hepburn újra elvetélt. 1979-ben a színésznő Ben Gazzara színésszel melegedett össze, végül az állandó hűtlenkedés a válásukhoz vezetett, hivatalosan 1982-ben mondta ki a bíróság, hogy vége a házasságuknak, de már előtte is külön életet éltek.

1980-ban a holland színész, Robert Wolders párja lett, akivel halála napjáig együtt is maradtak. Bár sosem házasodtak össze, Hepburn a férjeként tekintett rá, ráadásul kölcsönösen törődtek egymással, ő volt a színésznő számára az igazi.

Sztárok és hasonmásaik

Képes összeállításunkban láthatod Audrey Hepburn, Sophia Loren és Robert Redford híres hasonmásait is.

A fiatal színésznő kiköpött Audrey Hepburn - Kísértetiesen emlékeztet az őzikeszemű sztárra

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük