Alain Delon lánya megszólalt - Agyvérzése után így érzi magát a színészlegenda
Anouchka Delon az Instagram-oldalán reagált a keringő pletykákra.

alain-delon-allapota-anouchka-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus elején jelentette be Alain Delon családja, hogy az egykori francia szívtipró néhány héttel ezelőtt agyvérzést kapott, és rövid kórházi ellátás után jelenleg egy svájci magánklinikán ápolják.

Alain Delon egyre jobban van

Az állapotáról gyerekei tájékoztatták a sajtót, lánya, Anouchka Delon volt az első, aki megszólalt az ügyben.

- Édesapám valóban agyvérzést kapott egy vérömlenynek köszönhetően. Szerencsére minden rendben alakult, ami nem is csoda, hiszen igazi harcos. Jó kezekben van, és igyekszik mielőbb felgyógyulni. Arra kért, hogy köszönjem meg a nevében a rajongóknak és a barátainak a támogatást és a rengeteg üzenetet - írta akkor az Instagram-oldalán.

Legfiatalabb fia, Alain-Fabien is megerősítette a hírt, azonban közölte, hogy csak kisebb agyvérzésről van szó, és édesapja már jól van, szakértő kezek között igyekszik minél előbb talpra állni. Azt is elárulta, hogy már korábban is voltak egészségügyi problémái, habár korábban csak kisebb szédülések miatt szállították kórházba.

Anouchka most ismét tájékoztatta a rajongókat az édesapja hogylétéről, azok után, hogy a francia sajtót elözönlötték állítólagos rokonok nyilatkozatai, akik szerint a sztár állapota rosszabbra fordult, és a halál szélén van.

- Kedves mindenki, szeretnélek megnyugtatni titeket. Az édesapánk jobban van, sőt, egyenesen sokkal jobban. Kérlek, ne higgyetek a sajtóba kikerült gonosz pletykáknak. A napjai pozitív szellemben, könnyedségben, de küzdelemmel telnek. Folyamatosan gyógyul, az agyvérzésének szerencsére nincsenek komolyabb következményei.

Nagyon meghatódott az üzeneteitek és a hűségetek láttán, úgyhogy természetesen, ha teljesen felgyógyult, és elérkezettnek látja az időt rá, akkor ő maga is megköszöni majd a kedves szavaitokat. A nemlétező rokonokat kérjük, hogy fogják be a szájukat, a sajtónak pedig megköszönjük, ha nem terjesztik tovább ezt a nonszensz híresztelést, az egyetlen rokonai, akiktől híreket kaphatnak, azok mi vagyunk, a gyerekei. Szóval a jó hír, hogy nincs hír - írta az Instagramon.

Az első kép róla az agyvérzés óta

Alain-Fabien, hogy megnyugtassa a rajongókat, egy fotót is közölt az apjáról, aki jelenleg rehabilitálódik egy magánklinikán. Nézd meg, milyen mosolygós a képen!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük