Friss fotón Alain Delon - Agyvérzése után az első kép a francia színészlegendáról
Fia, Alain-Fabien Delon posztolta a képet.

alain-delon-agyverzes-utan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ijesztő hírt közölt Alain Delon családja: kiderült, hogy a francia színészlegenda agyvérzést kapott néhány héttel ezelőtt, de a felépüléséig titkolta a família az állapotát, ugyanis nem szerették volna, ha a magatehetetlen hírességet megrohamozták volna a kíváncsiskodó újságírók.

Ez az első fotó róla az agyvérzése óta

Kiderült, hogy egy párizsi kórházba szállították be az agyvérzésekor, ott kezelték, majd egy svájci magánklinikán lábadozott. Erről a színész legfiatalabb gyermeke, Alain-Fabien Delon számolt be a Corriere olasz magazinban. Közölte, hogy csak kisebb agyvérzésről van szó, és édesapja már jól van, szakértő kezek között. Korábban is voltak egészségügyi problémái, habár eddig csak kisebb szédülés miatt szállították kórházba. 

Lánya, Anouchka Delon is megszólalt az apja állapotáról - ezt írta az Instagram-oldalán:

- Édesapám valóban agyvérzést kapott egy vérömlenynek köszönhetően. Szerencsére minden rendben alakult, ami nem is csoda, hiszen igazi harcos. Jó kezekben van, és igyekszik mielőbb felgyógyulni. Arra kért, hogy köszönjem meg a nevében a rajongóknak és a barátainak a támogatást és a rengeteg üzenetet.

Úgy vélem, nem az esés számít, hanem az erő, hogy felállj, és folytasd tovább. Persze ez néha kicsit nehezebb, de higgyétek el, édesapám nagyon próbálkozik, ugyanis még sok minden van a fejében, rengeteg terve van a jövőre nézve - írta a közösségi oldalán.

alain-delon-agyverzes-utan-nagy
Fotó: Alain-Fabien Delon / Instagram

Mivel a rajongók nagyon aggódtak az idős színész miatt, és a család nyilatkozatai ellenére úgy vélték, hogy hamarosan talán még el is kell búcsúzniuk a francia legendától, így Alain-Fabien tegnap megosztott egy képet az apjáról, amin jól látható, hogy habár kicsit fáradtnak tűnik a képen, de a történtek ellenére remek formában van.

- Köszönöm a rengeteg szívhez szóló üzenetet. Ahogy láthatjátok, már jobban érzi magát, és sok puszit küld mindenkinek! - írta az Insta-storyjába kitett fotó alá.

Utoljára Cannes-ban jelent meg

Legutóbb a cannes-i filmfesztiválon vehette át a nagydíjat - nézd meg, hogy meghatotta a rangos elismerés!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük