Új kedvezményt vezettek be a vonatokon: már február első napjától elérhető!

15%-os kedvezményt nyújtanak bizonyos utazásokra.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A MÁV közleménye szerint 15%-os kedvezménnyel juthat nemzetközi utazási lehetőséghez, aki március 31-ig InterRail Globál vasúti bérletet vált. Az idén június közepéig érvényes bérletek 2015. február 1-től Európa-szerte árengedménnyel kaphatók.

A nemzetközi vasúti utazások közül egyre népszerűbbek azok a konstrukciók, melyek egy út keretében több külföldi ország meglátogatását teszik lehetővé.

Ezt az utazási formát az egész Európában, így Magyarországon is megvásárolható InterRail bérletcsalád biztosítja.

A MÁV-START 2014-ben csaknem nyolcszáz Interrail bérletet értékesített hazánkban, a legkeresettebb úti cél a Benelux államok mellett Svájc, Franciaország és Németország volt.

Korlátlan utazást biztosít a bérlet

Vásárláskor kétféle bérlettípus választható: az Interrail Egyországos és az Interrail Globál. Míg előbbi azok számára kedvező, akik egy konkrét ország nevezetességeit fedeznék fel, utóbbi harminc országban érvényes, és használatával korlátlanul beutazhatók a részes országok vasútvonalai, sőt, egyes magánvasutak is, a választott kocsiosztályon.

Az érvényesség tartama többféle konstrukcióval választható, felnőtt, gyermek, senior és ifjúsági kategóriában.

További kedvezmények

Az Interrail vasúti bérlet megváltása további kedvezményeket is biztosít az utasoknak: például ingyenes vagy kedvezményes utazást egyes autóbuszvonalakon és egyes hajójáratokon, kedvezményes szállásfoglalási lehetőséget egyes szállodákban, illetve ingyenes vagy kedvezményes belépőt az állami vasúti múzeumokba.

A MÁV-START által 2014-ben értékesített Interrail bérletek többsége Interrail Globál volt. A bérletet váltók 60%-a 26 éven aluli fiatal, de családok és nyugdíjasok is növekvő számban élnek a bármely korosztály által igénybe vehető utazási lehetőséggel.

Ezt is szeretjük