Így üzennek a földönkívülieknek
Képeken a hely, amire rengetegen keresnek rá a Google Earth-ön
Nézd meg a Trementina Base-t!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szcientológia a világ egyik legmegosztóbb egyháza: míg a becslések szerint több millió követője is lehet világszerte, és számos híresség is hisz tanításaiban, a világ több országában állami szinten is lépéseket tettek bizonyos gyakorlatai ellen. Tény azonban, hogy foglalkoztatja a közvéleményt, ami részben titokzatosságának, a szigorúan bizalmas információknak, illetve gondosan őrzött bázisainak köszönhető.

Utóbbiak közé tartozik az új-mexikói Trementina Base is, ahol a vallásalapító L. Ron Hubbard szellemi örökségét őrzik. Bár a bázist igyekeztek a világ elől elzártan, a lakott helyektől távol megépíteni, korántsem maradt titkos: a Google Earth képein jól kivehető, csakúgy, mint a mellette található, hatalmas és rejtélyes rajzolatok, melyek leginkább az égből látszanak. Nézd meg a képeket!

Még több furcsa hely:

Földönkívüliek építettek városokat a bolygón?

Habár a tudósok és régészek napról napra azon vannak, hogy feltárják egy-egy régi város történetét, bizonyos helyek és épületek felépítésének körülményeit még ők sem tudták megfejteni. Ennek köszönhetően számos olyan állítás látott már napvilágot, miszerint idegen civilizációk munkálkodtak a bolygón, és nekik köszönhetjük ezeket a helyeket. Nézd meg a képeket!

Ezt is szeretjük