A világ leghosszabb üveghídján nem csak a tériszonyosok félnek: a legszédítőbb hidak a nagyvilágból

Ezekhez a szédítő hidakhoz bizony nem árt némi bátorság!

hidak

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hidak lenyűgöző és praktikus építmények, amelyek sokféle tudást ötvöznek. Olykor szédítő magasságokban húzódnak, máskor különleges formájuk hívja fel rájuk a figyelmet, de napjainkban az sem ritka, hogy készítőik e két tulajdonságot ötvözik, és megspékelik még egy üvegpadlóval is, hogy garantált legyen a borzongás.

Az üvegpadlós építmények aztán tényleg nem a tériszonyosoknak valók, de lehet, hogy azok is meggondolnák, hogy átkeljenek rajtuk, akik egyébként nem félnek a magasságtól. Mindenesetre nem csak az átlátszó hídpálya miatt lehetnek félelmetesek a szerkezetek.

Szédítő hidak a nagyvilágban

Kína jóformán versenyt űz a rémisztő hidak építéséből. Az országban már eddig sem volt hiány a hajmeresztő üvegpadlós változatokból, ám idén nyáron három év munkát követően átadták a Guangdong megyében található Lianjiang-folyó felett átívelő függőhidat, ami a világ leghosszabb üvegpadlós hídjának címét is kiérdemelte. A Dezeen videója alapján könnyű elképzelni, hogy micsoda élmény lehet áthaladni rajta. Azonban nem feltétlenül kell Kínáig menni, ha az ember egy kis borzongató hídélményre vágyik, közelebb is találkozni érdekes alkotásokkal.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Borító- és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary, Dezeen/Youtube.)

Ezt is szeretjük