A legszebb szabadstrandok a Dunánál: a Dunakanyar gyönyörű partszakaszainál festői környezetben csobbanhattok
A kijelölt partszakaszokon fürdés közben a pompás természeti környezetben is gyönyörködhet az ember.

göd
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a nyári hőség már-már elviselhetetlen méreteket ölt, sokan legszívesebben hűsítő vízben pancsolva töltenék a szabad óráikat. Míg vannak, akik a termálfürdőkre és a medencés strandokra esküsznek, olyanok is szép számmal akadnak, akik inkább a természetes vizek mellett teszik le a voksukat.

Európa második leghosszabb folyója, a Duna számos ponton igazán festői környezetben csábít fürdésre, megmártózni benne viszont biztonsági okokból csak a kijelölt szakaszokon lehet. A dunai szabadstrandok a fővárosból többnyire egyszerűen és gyorsan megközelíthetők, felkeresésük pedig akár kirándulással, városnézéssel is összeköthető.

Gyönyörű szabadstrandok a Dunánál

A kijelölt helyeken kívül történő fürdőzés nemcsak az akár borsos (5 ezertől 150 ezer forintig terjedő) pénzbüntetés miatt nem ajánlott, hanem mert a víz minősége nem ellenőrzött, az egészségre is veszélyes lehet, valamint például a gyors mélyülés miatt a balesetek előfordulásának valószínűsége is magas. A felügyelt szabadstrandok némelyikén kiegészítő szolgáltatások is a fürdőzők rendeltetésére állnak, így zuhanyzó, illemhelyiség, sportolási lehetőségek. A pancsolás ezeken a helyeken is fokozott óvatossággal kell, hogy történjen, de a gyönyörű természeti környezet és a frissítő víz megéri az odafigyelést.

Indulhat a Ferrari kaland a Shellnél!

Válassza minőségi üzemanyagainkat, gyűjtse a Kuponokat, és hajtson rá a rollerekre!

Promóciónkban 3 Ferrari rollert kínálunk a család minden tagjának: felnőtt, gyerek és freestyle. Ha összegyűjtött 4 db Promóciós Kódot, a Webshopból megvásárolhatja a kiszemelt Ferrari rollert ingyenes magyarországi kiszállítással.

A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek: shell.hu

Promóció

(Borító- és ajánlókép: MTI/Mohai Balázs. Képek: Országalbum/Elcsi Facebook/Dunabogdány Szabadstrand, Ráckevei Kis-Dunai Vadkacsa Szabadstrand, Benkocs Balázs, MTI/Mohai Balázs, Kovács Attila.)

Ezt is szeretjük