Mutatunk egy káprázatos helyet, ahol igazán önmagadra figyelhetsz!
Nézd meg az egészségtudatos szállodát, ahol minden a vendégek kényeztetéséről szól. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ötcsillagos kiszolgálás, exkluzív környezet és egészségtudatos figyelmesség - elég egy ajándékutalványt vásárolni az ország egyik legjobb wellness szállodájába, és máris mindezt átnyújthatod a szeretteidnek.

Aligha tehetnél ennél jobbat

A Spirit Ajándékutalvánnyal megteremted a lehetőségét, hogy azok, akiket a legjobban szeretsz, ötcsillagos környezetben töltsenek néhány napot, ahol minden arról szól, hogy igazán jól érezzék magukat. A Spirit Hotelben van Európa egyik legjobb wellness-és fürdőbirodalma, ahol az is jól érzi magát, aki úszni szeret, vagy kényeztető lubickolásra vágyik, és az is, aki a gyógyvizek áldásos melegségét élvezi legszívesebben.

A csodás környezet és a remek adottságok mellett a vendéget körülölelő figyelem teszi igazán kiemelkedővé a Spirit Hotelt. Itt valóra válik az álom: a hétköznapokról megfeledkezve önmagára összpontosítva töltekezhet fel energiával mindenki.

Személyre szabott lehetőségek

Ajándékozhatsz egy általad megadott, konkrét összeget rejtő Spirit Ajándékutalványt, vagy választhatsz egyet a szálloda speciális ajánlatai közül, a döntés csak rajtad múlik.

A lehetőségeket megtalálod a Spirit Hotel weboldalán, ahol egyszerűen megrendelheted és ki is fizetheted azt az ajándékutalványt, amelyik számodra megfelelő. Választhatsz, hogy postán küldjék el, vagy Te magad letöltöd és kinyomtatod, ami remek lehetőség, ha szorít az idő.

Egészséget rejtő figyelmesség

Hab a tortán, hogy a mindenre kiterjedő kényeztetést rejtő ajándékot a Spirit Hotel még egy különleges meglepetéssel is kiegészíti! Az egészség iránt elkötelezett szállodában a megajándékozott számára lehetőséget biztosítanak egy modern állapotfelmérő eszköz, a Dinamika készülék kipróbálásra.

A fájdalommentes analízis reális információt ad az egészségügyi állapotról, a stressz tűrő képességről, az aktuális fizikai-, érzelmi- és szellemi állapotról. A mért és számított adatokat elemző orvos tanácsait követve elkerülhetőek a túlzott terhelés vagy a helytelen életvitel következtében kialakuló betegségek.

Fejezd ki stílusosan a nagyrabecsülésed és az előrelátó gondoskodással fűszerezett szereteted!

További információ: www.spirithotel.hu

Ezt is szeretjük