Sokkolta az internetet a vegán nő: nem hajlandó húst adni beteg rókájának
Sonia Sae a vegán állattartás híve, és, bár házi rókája igen rossz bőrben van, szerinte ennek nem az étrend az oka.

sonia
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alaposan magára haragította az embereket a megosztó YouTube-videóiról és Instagram-posztjairól híres Sonia Sae. A húszas éveiben járó, spanyol nő vegán életmódot folytat és hirdet, és, bár megrögzött állatvédőnek vallja magát, most állatkínzással vádolják az internetezők. Sonia sivatagi rókát tart otthon, akitől szintén megvonja az állati eredetű táplálékot, pedig a ragadozó étrendjének fő részét a természetben rovarok és kisebb gerincesek tennék ki, úgyhogy eszerint kellene táplálnia.

A Jumanji névre keresztelt rókáról sokat posztol a gazdája, és a netezők kiszúrták, hogy az állat az utóbbi időben kimondottan rossz állapotban van, sovány és beteg lett. Bár Sonia is posztolt róla, hogy Jumanji szőre kihullott, szerinte ennek semmi köze ahhoz, hogy vegán módon eteti az egyébként húsevő jószágot. Egyéb szembeötlő tüneteit látszólag észre sem vette, és a vedlést is egyfajta allergiára fogta, pedig egy felháborodott követője megkereste a helyi állatvédőket, akik azt a választ adták, hogy a róka szemmel láthatóan óriási vitamin- és tápanyaghiányban szenved.

Alice Natanya Moore-nak elmondták azt is, hogy már egy ideje figyelik Sonia tevékenységét, de sajnos nem tudnak mit kezdeni vele, mert Spanyolországban nagyon lazák az állatokat védő törvények. A kommentelők felháborodtak, és a legtöbben úgy gondolják, hogy mindenkinek jogában áll eldönteni a meggyőződése alapján, hogy milyen étrendet követ, ahhoz azonban senkinek nincs joga, hogy egy neki kiszolgáltatott élőlényre ráerőltesse a saját döntését, főleg, ha azzal veszélyezteti annak egészségét vagy akár az életét. Mutatjuk a fotókat, melyeken Jumanji átalakulása látható.

Ezt is szeretjük