Nincs pasid? Így éld túl a Valentin-napot!
A legjobb módszerek
Egyedülállóként semmiképpen sem szabad átadnod magad a szenvedésnek Valentin-napon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akár hiszel a Valentin-napban, akár feleslegesnek tartod, ma már annyian ünneplik nálunk is, hogy szinte lehetetlen teljesen kizárni, és tudomást sem venni róla.

Ha egyedülálló vagy, február 14. nehéz lehet számodra, de szerencsére vannak olyan dolgok, amelyekkel javíthatsz a közérzeteden. Íme, néhány tipp.

Randizz magaddal!

Nem feltétlenül kell hozzá pasi, hogy átélj egy igazi romantikus napot! Manikűrözz, tegyél fel arcpakolást, heveréssz, tedd be a kedvenc sorozatodat vagy filmedet!

Vacsorára egyél valami finomat - ha van egy kis pénzed, rendelj valamit csak magadnak, vagy akár főzőcskézhetsz is, ha kedvet kapsz hozzá: próbálj ki valami jó receptet!

Vacsi után engedd tele a kádat jó meleg vízzel, tegyél bele fürdősót, habfürdőt vagy illóolajat, és merülj el egy jó könyvvel, vagy csak simán relaxálj, amíg csak jólesik.

Az estét zárhatod ismét egy jó filmmel, de arra figyelj, hogy ilyenkor lehetőleg kerüld a túlságosan szerelmes filmeket - inkább a vígjátékok vagy az olyan történetek között keresgélj, amelyek fő szála nem a romantika.

Töltsd a szeretteiddel!

Nemcsak a szerelemről szólhat a Valentin-nap: lehet ez a szeretet napja is, amit a családoddal töltesz. Mivel idén péntekre esik az ünnep, egy másik lehetőség, ha csokorba gyűjtöd a szintén egyedülálló barátaidat, és felkerekedtek, hogy bulizzatok egy nagyot. Ilyenkor még jól is jöhet, hogy nem pasival mész: használd ki, hogy egyedül vagy, és azt teheted, amihez csak kedved van!

Arra vigyázz, hogy az este ne fulladjon panaszkodásba, és lehetőleg kerüljétek a kapcsolatokról - vagy azok hiányáról - szóló témákat, mert egy csapat szomorú szingli közös kesergése nem vidít fel egyikőtöket sem, sem Valentin-napon, sem az év bármely másik napján, sőt.

Vond ki magad az egészből!

Ha egyetértesz azzal, hogy a Valentin-nap nem magyar ünnep, ráadásul nem is a szerelemről, csak az üzletről szól, egyszerűen hányj fittyet az egész felhajtásra, és éld úgy a napot, mint bármelyik másikat az évben.

Hogy ne találkozz mások szívecskeáradatával, aznap inkább hanyagold az internetet, és olyan emberekkel találkozz, akik még véletlenül sem a boldog kapcsolatban élők táborát erősítik.

Ezt is szeretjük