"Ez megengedhetetlen!" - Kiakadtak a fideszesek saját emberükön
Tóth Imre lekancázta a nyírbátori polgármester asszonyt. A fideszes párttárs nem örül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

- Nem tudok azonosulni ezzel a stílussal. Egy képviselőnek tudni kell más szavakkal elmondani az igazságot.

Tóth Imre, aki elvileg értelmiségi családból származik. Fotó: varosatyak.hu

Kérni fogjuk Tóth Imrét, hogy vegye le blogjáról a kérdéses bejegyzést - közölte lapunkkal Simon Miklós, a Fidesz országgyűlési képviselője, a nyírbátori Fidesz választmányi elnöke, miután arról kérdeztük, mit szól ahhoz, hogy kollégája és párttársa, Tóth Imre lekancázta a város MSZP-s polgármesterét egy júliusi blogbejegyzésében.

Megengedhetetlen

A választmányi elnök hozzátette, nem tudja, hogy miért beszélt így Tóth Imre a polgármester asszonyról.

- Megengedhetetlen ez a stílus - tette hozzá Simon Miklós.

Tóth Imre a Kanca kavar című bejegyzésében azt írta, ha a kardinális kérdésekben a Fidesz-KDNP nem szavazza meg az előterjesztést, beindul azonnal a "polgármesteri kanca kavar és mint tudjuk azt a történelemből a bugyi háborúknak jó vége nincsen".

Kanca kavar

Tóth nem csak egyszer említi a "kanca kavart", később azt írja, "a testületi ülésre berendelt pribékek élükön az iskola jelenlegi gazdasági vezetőjével -előidézve ismételten a kanca kavart- hangosan szidta az édesanyjukat a képviselőknek és többször bemutatott nekik. Mindenki tudja jelenleg az iskolában a fej az igazgató és a gazdasági vezető a nyak.

A nyak nagyon beizgult annak tudatában, hogy esetleg a pénzügyi bizottság is beleláthat a pénzes kártyáiba".

Próbáltuk elérni Tóth Imrét a város honlapján megadott mobiltelefonszámán, ám többszöri megkeresésünkre sem reagált.

Egy másik fideszes kisanyámozott

Nem ez az első, hogy egy fideszes képviselő így beszél egy kolléganőjéről. Korábban Tasó László, a Fidesz országgyűlési képviselője kisanyámozta le Szabó Tímea LMP-s képviselőt, amiért az arra kérte társait, próbáljanak meg legalább egy felszólalást csöndben végighallgatni.

Pelczné Gál Ildikó, a Fidesz nőtagozatának elnöke lapunknak akkor úgy nyilatkozott: nem helyes, ha a jövőben is előfordul ilyen, egyik oldalról sem. Arra kell törekedni, hogy ne történjen több ilyen.

Ezt is szeretjük