Übercuki fotók a tüntető kutyáról: zseniális, mi ellen tiltakozik
A kutya mindenit, ebbe sokan nem gondoltak még bele - most kiderül, milyen igazságtalanságokat él át egy kutya a mindennapokban.

sztrájkoló kutya nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan egyetértenek azzal, hogy nincs a világon aranyosabb egy kutyusnál, aki szinte megszólal, annyira szeretne tudatni valamit a gazdájának. Ez a kis jelzőtáblás kutya az összes kutya nevében beszél - most kiderül, mi böki a csőrüket.

Baboy egy nagyon rendes, türelmes kis szuka, aki előszeretettel veti alá magát gazdája hóbortjainak, aki jelenleg mindenféle furcsa írásokat aggat rá. Hát ha még tudná, milyen sok örömteli percet okozott ezzel már több ezer embernek, akik a kis szőrmók Instagram-oldalát követik. Egyébként gazdája külön figyel arra, hogy a munka ne keveredjen a magánélettel, Baboynak külön privát oldala is van.

Gazdája, Caroline szerint nagyon tüneményes, imádja nézni, ahogy tartja kedvence a feliratokat a szájában. - Az interneten is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. Motiváló, hogyha ismeretlen emberek arcára mosolyt tudunk csalni a képekkel - mondta Caroline a Bored Pandának. Baboy egyébként 2018. január 4-én született, szereti kipróbálni az új ízeket, szinte bármilyen húsfélét előszeretettel elfogyaszt. Mostanában azonban már a zöldségek is felkeltették érdeklődését. 

Caroline baráti körében többen is rajonganak a kutyákért, így gyakran eszmecseréket folytatnak a mindennapos problémákról. Ezeknek a beszélgetéseknek is hála, sikerült egy olyan általános, összefogó képet alkotni a kutyusok belső világáról, ami sokaknak ismerős lehet - mikről panaszkodnának, ha tudnának beszélni? Láthatóan Baboy és gazdája között nagy az összhang, ez is hozzájárult a kutyaüzenetes ötlet sikeréhez. Mutatjuk a kedvenc képeket a sztrájkoló kutyusról.

(Képek forrása: @dogwithsign, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük