Hány gyereked lesz? Olvasd ki a tenyeredből!

Minden embert foglalkoztat a saját jövője: a nők legtöbbször a családi életük alakulására kíváncsiak. Segítünk előre látni egy kicsit.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tenyereden látható gyerekvonalak a lehetséges felső számra utalnak. Ha tehát nyolc gyermek érkezését mutatja a kezed, nem jelenti azt, hogy mind a nyolcan megszületnek majd. A mai modern fogamzásgátló módszerek ugyanis sok esetben felülírják a természet törvényszerűségeit. Alább bemutatunk néhány példát, melyek segítenek abban, hogy könnyebben eligazodj a jövődet illetően.

Három gyermek

Ha pirossal jelzett szívvonalad egyenes és határozott vonalú, az szeretetteljes személyiségre, valamint egészséges szexuális érdeklődésre vall. Amennyiben lilával ábrázolt első csuklóvonalad a képen látható megfelelő helyen - vagyis a tenyér alja és a csukló közötti határvonalon - halad végig, azt jelenti, nincs olyan lelki vagy egészségügyi problémád, mely akadályozná a megtermékenyülést. A vízszintes fekete vonal egy igen stabil párkapcsolatot jelez, melyből valószínűleg három gyermek születik majd - a gyerekek érkezésére az apró függőleges vonalak utalnak.

Két fiú

Amennyiben kezed viszonylag kemény és meleg tapintású, valamint piros szívvonalad ívelt és erőteljes, valószínűleg igen szenvedélyes ember vagy. Tenyered árulkodik érzelmi túlfűtöttségedről és gyermek utáni vágyadról. A vízszintesen húzódó fekete kapcsolatvonalak két fontosabb szerelmet jeleznek az életedben. Mivel a felsőből erednek a függőleges gyerekvonalak, tenyered azt mutatja, hogy a második kapcsolatodban két gyermek születik. Erősségük alapján azonos neműek lesznek. Mivel meglehetősen határozottak, valószínűleg mindkettő fiú.


Egy fiú és egy lány

Elágazó piros szívvonalad remek kapcsolatteremtési képességet és kiváló érzelmi alkalmazkodókészséget jelez. Jól egyensúlyozol az érzelmek és a racionalitás között. Erre különösen akkor lesz szükséged, ha esetleg gyermekeidet nem az édesapjukkal neveled, hanem már egy következő kapcsolatban. Erre azonban nem sok esély van, hiszen tenyereden csak egy fekete, vízszintes kapcsolatvonal van. Ebből az erős viszonyból két gyermek születik – erre utal a két függőleges, fekete vonal. A vastagabb vonal egy fiút jelez, míg a vékonyabb egy kislány érkezését mutatja.

Ikrek a családban

A tenyereden áthaladó, pirossal jelölt, határozott szívvonalad érzékeny, szerető jellemre vall. Minden bizonnyal igazi anyatípus vagy, aki minden esetben a gyermekei érdekeit tartja szem előtt. Bár két fekete függőleges gyerekvonal látható a tenyereden, ez három gyermek érkezését jelzi. A szabványos, egyenes és határozott gyerekvonal fiú születésére utal, míg a V-alakú vonal ikreket sejtet. Nem szükségszerű azonban, hogy az ikerszülést V-vonal jelezze. Az egymáshoz közel álló függőleges vonalak is utalhatnak - kétpetéjű - ikrek érkezésére.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Egyetlen gyerek

Gyenge és szaggatott szívvonalad arra utal, hogy a szex nem annyira fontos számodra a kapcsolatban. Bár ez önmagában nem zárja ki a termékenységet, illetve a gyermek utáni vágyat, jelzi, hogy adódhatnak gondok, melyek kis mértékben akadályozzák a fogantatást. Szó sincs meddőségről, szívvonalad csak azt sugallja, hogy hosszabb időbe telhet, míg teherbe esel. A vízszintes fekete vonalból kiágazó függőleges fekete gyerekvonal problémákat jelez. Egyetlen gyermek születésére utal a magányos vonal, láncos szakasza pedig valamilyen betegséget jelez. Mivel azonban a vonal végül felfelé kiegyenesedik, a gyermek meggyógyul.

Cikkünk John Dathen A tényérjóslás kézikönyve
című műve alapján készült.

A kötetben megtalálsz mindent, ami csak szükséges ahhoz, hogy tenyeredből kiolvasd a jövőt. A szerző a közérthető adatokon kívül hasznos tanácsokat is ad az élet fontos területeihez. Fedezd fel, hogy alakulnak a kapcsolataid, a pályafutásod, tanuld meg, miként hozhatod ki a legtöbbet önmagadból, és fejleszd intuitív képességeidet. A könyvben található életnagyságú, interaktív rajzok segítenek az egyéni tenyértípusok azonosításában.

Kiadja a M-érték Kiadó.
Ára 3399 forint.

OLVASD EL EZT IS!

  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Milyen hosszú az életvonalad?

Ezt is szeretjük