Hány gyereked lesz? Ezt a vonalat nézd meg a tenyereden

Vajon hány gyermeket tartogat neked a jövő? A tenyeredből könnyedén ki tudod olvasni.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Életed fontosabb eseményei jelet hagynak a tenyeredben. Ahogy a krízisek, mélypontok megtalálhatók, ugyanígy a boldogság, az örömteljes fordulatok is fellelhetők benne. Például a gyerekek száma és neme egyértelműen kiolvasható a kezedből.

Szeretnél ikreket, vagy egy fiúra és egy kislányra vágysz? Nincs más dolgod, mint elemezni tenyered vonalait, és rögtön megtudhatod, lehetséges-e az álmod.

A szívvonal üzenete

Első lépésben figyeld meg a szívvonaladat, ha ívelt és erőteljes, az szenvedélyről, gazdag érzelmi életről és gyermekek utáni vágyról árulkodik. Ha gyenge és szaggatott, a szexualitás nem központi téma az életedben. Természetesen ettől még vágyhatsz családra, de a teherbeesés nehezebb lesz, hosszabb ideig is eltarthat, talán még orvosi segítséget is igénybe kell hozzá venned. Az ábrán látható határozott szívvonal érzékeny, gondoskodó személyiséget takar, igazi anyatípust.

Gyerekvonalak a kisujj alatti részen

Miután megvizsgáltad a szívvonaladat, fordítsd a figyelmedet a felette elterülő részre. A gyermekeket jelölő vonalak a kisujj alatti részen találhatók - függőleges lefutásúak -, és a tenyér külső élétől befelé haladva kell őket számolni. Figyeld meg a házasságvonalaidat is - melyek ugyanezen a részen találhatók, csak vízszintes lefutásúak.

A gyerekvonalak általában közvetlenül a házasságvonalból felfelé indulnak, de előfordulhat, hogy nem érnek teljesen hozzá. Ezek a kis barázdák jelölik a potenciális gyermekáldást: a legidősebb gyermeket jelző vonal mindig a kéz külső éle mellett fut.

Milyen neműek?

Ha már megtaláltad a vonalakat, és megszámoltad, hány gyermekre számíthatsz, a következő lépésben határozd meg a nemüket. Ehhez nem kell mást tenned, mint alaposan szemügyre venni a vonalakat. A hosszú, vastag vonal fiúra utal, míg a halványabb, keskenyebb rovátka kislány érkezését mutatja. Az ábrán látható vízszintes vonal egy erős párkapcsolatot jelez, melyből két gyermek születik - ezt jelzi a két függőleges, fekete vonal. A vastagabb vonal egy fiút, míg a vékonyabb egy lány érkezését mutatja.

Kétágú vonal - ikrek érkezése

Biztosan te is eljátszottál már a gondolattal, milyen lenne egyszerre több babának életed adni. Persze az ikrek érkezése dupla gond, de természetesen a vele együtt járó öröm is kétszeres - vagy háromszoros. Nézd meg újra a házasságvonalból kiinduló gyermekvonalaidat, ezekből meg tudod állapítani, hogy van-e esélyed ikrek érkezésére. Egyértelmű jel, ha látsz rajtuk elágazást. Az ábrán látható kétágú villa ikerszülést jelez, hármas ikrek esetén háromágú vonalat figyelhetsz meg a tenyeredben.

Még mit láthatsz?

Ne ijedj meg, ha 10-15 gyermekvonalat fedezel fel a tenyeredben. Ezek nem mindig jelölnek hús-vér gyerekeket, az alkotómunka gyümölcse is ezen a területen jelenik meg. Ha már régóta játszadozol a gondolattal, hogy könyvet írj, fess, vagy bármilyen kreatív tevékenységet folytass, a lehetséges alkotások jelei itt találhatók.

Figyeld meg, hogy a gyerekvonalak közül akad-e olyan, amelyik átszeli a házasságvonalat. Ennek is jelentősége van: a kedvenc gyerekedet jelöli, akit a legjobban elkényeztetsz majd. Ha pedig kéznél van egy nagyító, akkor tüzetesebben is megvizsgálhatod a gyermekvonalakat: az ezekből induló elágazások az unokáidat jelzik.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük