A 6 legfontosabb jel a tenyereden, amiből látod a jövőt

Ábrákkal!

Ha megérted a tenyereden lévő vonalak jelentését, pillanatok alatt betekintést nyerhetsz a jövődbe.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha a tenyeredre pillantasz, bizonyára számos vonalkát és apró jelet fedezhetsz fel benne. Ezeket a vonásokat egyfajta útmutatóként értelmezheted, melyek segítségével betekintést nyerhetsz a jövődbe.

Vizsgáld meg őket alaposan, mintha egy térképen terveznéd meg az útvonaladat. Vedd őket figyelembe, de egyiket sem szabad túlértékelned. Egy keresztvonal nem feltétlenül számít baljós jelnek, inkább csak utal a veszélyre. Ha pedig egy feltűnő mintát fedezel fel a tenyereden, mindig gondold végig, esetleg nem régi sérülés vagy vágás nyoma-e. A külső erők okozta változások ugyanis nem befolyásolják az eredeti kézrajzot.

Elágazások

Elágazás felfelé - pozitívumok

Mint minden vonal, mely felfelé tör, többnyire pozitív, optimista jelentést takar. Rendszerint egy dombot vagy egy másik vonalat céloz meg, és szellemi vagy eszmei jellegű kapcsolatot szeretne létrehozni. Ha a vonal a Nap-domb - vagyis a gyűrűsujjad alatti párna - irányába tart, arra utal, hogy a jövőben mind szakmai téren, mind a magánéletben sokat segíthetnek a személyes kapcsolataid. Amennyiben a Merkúr-domb - vagyis a kisujjad alatti párna - irányába fut, úgy szakmai sikereket vetít előre.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Elágazás lefelé - fordulj befelé!

A jel arra utal, hogy érdemes a belvilág felé fordulnod. Kutass a bensődben, valamit meg kell szilárdítanod. Ha a szívvonalból indul ki a jel, szomorúságot, illetve depresszióra való hajlamot, jövőbeli nehézségeket jelez. Hogy a negatívumokon minél gyorsabban túltedd magad, meg kell találnod a lelki egyensúlyodat, el kell engedned a félelmeket. Mindehhez több bátorságra és nagy adag optimizmusra lesz szükséged.

Lefelé és fölfelé ívelő elágazások váltakozása - változások

Ha a szívvonaladon váltakozva figyelhetők meg a lefelé és felfelé ívelő vonalak, arra utalnak, hogy az örömet és bánatot okozó impulzusok egymást váltva térnek vissza az életedbe.

Amennyiben ilyen jelek a fejvonaladon láthatók, úgy a jövőben a szakmádat, hivatásodat érintő változásokra kell felkészülnöd.

Keresztvonalak - megtorpanások

A keresztvonalak minden esetben akadályokat, blokádokat, pillanatnyi megtorpanásokat jeleznek. Ezek a nehézségek jöhetnek belülről is, de jelentkezhetnek külső esemény által előidézett gátlások formájában is. Ha a szívvonaladon látod, az arra utal, hogy még várnod kell az igazira, az őszinte szerelemhez vezető út hosszúra nyúlhat.

Háromszögek - nagyobb teljesítmény

Általában csak a fővonalakon - fej-, szív-, illetve életvonalon - találhatók meg. Ha fölfelé mutatnak, a szellemi és lelki élet területén bekövetkező nagyobb teljesítményre utalnak. Ha a háromszög csúcsával lefelé mutat, keresést, elmélyülést jelez. Ezek a geometriai alakzatok fokozott teljesítményt sejtetnek, azt sugallják, hogy a szakmai vagy magánéleti területen elért sikerekhez plusz energiákat kapsz.

Törések - akadozó életpálya

A tenyereden látható törések mindig megtorpanást jeleznek, arra utalnak, hogy életed során sokszor nem tudod majd, hogyan tovább. Amennyiben a szívvonaladon látod őket, az üresség, elbizonytalanodás az érzelmi életedet érinti, ha pedig a fejvonaladat tarkítják a törések, a hivatás területén léphet fel a lassulás, zavar vagy ingadozás. Az életvonal esetében a törések sorozatos újrakezdést jelölnek.

Cikkünk Christiane Eisler-Mertz Kézelemzés című könyve alapján készült.

A kézelemzés már az ősi kultúrákban is megbízható technikának számított, melynek segítségével a múlt rejtélyeit és a jövő tendenciáit igyekeztek megfejteni. A szerző kezed vidékére kalauzol el, megmutatja, mit árul el a jobb és a bal kezed, és megtanít a fő- és a mellékvonalak helyes értelmezésére.

Kiadja a Bioenergetic.
Ára 1360 forint.
A könyvet itt rendelheted meg. »

OLVASD EL EZT IS!

  • jelentés
  • személyiség

Miben vagy a legjobb?

Ezt is szeretjük