Mennyire vagy kreatív?
Tenyered elárulja
Művésznek születtél, vagy inkább az a típus vagy, aki mások ötleteit hasznosítja újra? Vizsgáld meg alaposan fejvonaladat, és kiderül!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A fejvonal a szívvonal és az életvonal között húzódik. A hüvelykujj és a mutatóujj között indul, majd átvág a tenyéren a hüvelykujjal ellentétes oldalra. Árulkodik céltudatosságodról, akaraterődről, önállóságodról, de azt is megmutatja, hogy mennyire vagy kreatív a hétköznapokban.

Az energiák felszabadulása

Amennyiben fejvonalad az életvonallal azonos tőről ered, az azt jelenti, hogy életed kezdeti szakaszában nehezen szabadulsz a családi hatások alól. Görcsösen ragaszkodsz mindazokhoz az értékekhez és normákhoz, melyek a neveltetés során beléd ivódtak.

Csekély az önbizalmad, és állandóan azon aggódsz, vajon mit gondol rólad a külvilág. Szerencsére azonban idővel sikerül a saját lábadra állnod, és elhagyod a családi fészket - már nem csak fizikai, hanem lelki értelemben is. Ennek köszönhetően pedig végre felszabadulnak kreatív energiáid, és bármilyen bonyolult célt véghezviszel.

Kreativitás tűzön-vízen át

Ha a fejvonalad nem érintkezik az életvonaladdal, és a képen látható úton halad, meglehetősen öntörvényű ember vagy. Életed során számtalan új eszme és idea iránt lelkesedsz anélkül, hogy mások véleménye akár a legcsekélyebb mértékben befolyásolna. Nagyon céltudatos nő vagy, aki mindenekfelett bízik a saját erejében.

Önbizalmadnak és kreatív energiáidnak köszönhetően szinte bármit elérhetsz az életben. Rendkívül eredeti ötleteid vannak, melyeket mind a magánéletben, mind a munkád során remekül kamatoztathatsz. Azért egy kicsivel több kompromisszumkészséget magadra erőltethetnél, hogy az önmegvalósítás során ne szenvedjenek csorbát a kapcsolataid.

Az ötletek újrafelhasználása

Amennyiben fejvonalad - az ábrán látható módon - a tenyered belső részétől a külsőig - viszonylag egyenes vonalban - halad, céltudatosságban nem szenvedsz hiányt. Rendkívül jól menedzseled a saját életed. Szépen építed a karriered, minek köszönhetően anyagi biztonságra teszel szert.

A kreativitás nem erős oldalad, de legalábbis nem engeded szabadjára fantáziavilágodat. Arra viszont remekül ráérzel, hogyan tudod mások ötleteit, elképzeléseit felhasználni terveid megvalósítása érdekében. Néha azért megcsillogtathatnád saját alkotókészségedet is.

Művésztípus

Ha fejvonal - a képen látható módon - élesen lefelé hajlik, az arra utal, hogy rendkívül érzékeny ember, igazi művészlélek vagy. Remek megérzéseid vannak és nagyon élénk a képzelőerőd. Szeretsz egyedül lenni, laza és stresszmentes környezetben tudsz igazán alkotni.

Mivel rabja vagy a megérzéseidnek, sokszor nem egyszerű veled dűlőre jutni. Olyannyira ragaszkodsz az intuícióidhoz, hogy sokszor képtelen vagy engedni a gondolatban felvázolt terveidből. A hétköznapokban lehetnél egy kicsit együttműködőbb is, így környezeted rokonszenvesebbnek talál majd.

Írás és kommunikáció

Amennyiben fejvonalad az ábrán láthatóhoz hasonló módon kettéágazik, írónak, kommunikátornak születtél. Valószínűleg gyermekkorod óta vonzódsz az irodalomhoz, de legalábbis csillapíthatatlan információéhségben szenvedsz. Minden probléma nélkül öntöd szavakba gondolataidat, mely tulajdonság nem csupán az írás során lesz segítségedre, de megkönnyíti a külvilággal való kapcsolattartást is.

Mindennek köszönhetően, kreatív energiáidat nem csak az írói, hanem bármilyen kommunikációt igénylő pályán - például a médiában - is kamatoztathatod.

Cikkünk Sarah Bartlett A jövendőmondás 8 módja című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

rozsa kez
  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Milyen hosszú az életvonalad?

Ezt is szeretjük