Ambiciózus vagy kényelmes a pasi?

Nézd meg a kezét!

Nagyratörő tervei vannak, vagy megelégszik azzal, ami éppen van? A tenyérjóslás megmutatja.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tenyérjóslás nem csak akkor lehet segítségedre, ha a saját jövődbe szeretnél bepillantást nyerni. Akkor is hasznodra válhat, ha kedvesed, illetve a kiszemelt férfi jelleméről akarsz bővebb információkhoz jutni.

A mutató- és a középső ujj

Melyik ujj miről árulkodik?

Ha az ambíció jeleit keresed, akkor két ujját kell tüzetesebben megvizsgálnod. A Jupiter-, vagyis a mutatóujj, valamint a Szaturnusz-, azaz a középső ujj hordozza magán a karrierrel, az életcélokkal kapcsolatos tulajdonságokat.
A mutatóujj a becsvágyat jelöli, a férfi vezetői képességeiről árulkodik. Megtudhatod, mennyire járja a saját útját, illetve mennyire sodortatja magát az árral. A középső ujj ellenben a felelősségtudatról, a rendszeretetről árulkodik.

Hosszú, rövid?

Vizsgáld meg, hogy mennyire hosszú ez a két ujja! Ha vékonyak, hosszúak, a férfi magas intelligenciájáról árulkodnak, azt jelzik, jövőbeli terveit kellő megfontoltsággal alkotja meg - nem jellemző rá, hogy él bele a világba. Amennyiben a férfi mutató- és középső ujja rövidebb, az arról tanúskodik, hogy alaposabb tanulmányozás nélkül dönt, és nincs elég kitartása a céljai eléréséhez. Ez a fajta férfi inkább kényelmes, mint ambiciózus.

A gyűrű jelentése

Ha a pasi kezén gyűrűt látsz, figyeld meg, hogy melyik ujján hordja! Ha a mutatóujján, hajlamos másokban keresni a hibát, ahelyett, hogy magába nézne - hiszen ez sokkal kényelmesebb megoldás számára.
Amennyiben viszont a gyűrű a középső ujján van, azt jelzi, kellően ambiciózus és határozott, céljai elérése érdekében még a tévedéseit is képes felvállalni.

15 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Árulkodó Jupiter-domb

Az ujjak alatti halmokat is érdemes szemügyre venned, mert itt gyűlnek össze a férfi energiái. Ha a Jupiter-domb - vagyis a mutatóujj alatti párna - a leghangsúlyosabb a kezén, úgy kellően ambiciózus, és elegendő önbizalommal rendelkezik.

A hüvelykujj jelentése

Sohase feledkezz meg a hüvelykujjról! Segítségével rengeteget megtudhatsz a pasiról: akaratereje és jellemének szilárdsága ebbe az ujjba van kódolva. Vizsgáld meg a helyzetét, a hosszát és a hajlékonyságát.
A hosszú hüvelykujj agilis, határozott, erős személyiséget takar, míg a rövid befolyásolható személyiségről árulkodik, akibe nem szorult kellő ambíció.
A hüvelykujj rugalmassága túlzott lazaságra, kényelmességre vall - valószínűleg gyakran feleslegesen fecsérli energiáit. Ezzel szemben a merevebb ujj a praktikusság és céltudatosság jele.
Ezek után figyeld meg, hogy honnan ered a hüvelykujja! A mélyen eredő ujj nyitott, könnyen barátkozó, céltudatos férfiról árulkodik. Míg a magasról kinövő óvatos, elővigyázatos, kényelmes személyiséget jelent.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Vonalak vonzásában

Az ujjak után nézd meg a tenyeret is, főleg a fej- és a sorsvonal árulhat el sokat a pasiról. A fejvonal megmutatja a gondolkodásmódját, hogy mennyire képes ésszerűen cselekedni. Minél rövidebb a vonal, annál gyakorlatiasabb, ambiciózusabb emberrel van dolgod.

A sorsvonalban van a karrierje, hiszen az életút fontosabb jellemzőit innen tudod leolvasni. Ha tisztán látható a vonal, az sikeres életet mutat, míg a halványabb tétovázást, kényelmességet, a lehetőségek elszalasztását jelenti. Ha a képen láthatóhoz hasonló rajzolatot figyelsz meg a férfi kezén, ambiciózus pasival van dolgod.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült

OLVASD EL EZT IS!

  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük