Kaland lesz, vagy társ?

Nézd meg a férfi kezét!

Kezdesz beleszeretni a pasiba, de nem tudod, kitartó típussal van-e dolgod, vagy inkább olajra lépő fajtával?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Van, aki szerint a puding próbája az evés: csak az idő a megmondhatója, hogy a kapcsolat működni fog-e, vagy sem. Ha nem vagy türelmes típus, és szeretnél a jövőbe látni, a tenyérjóslás szolgálhat számodra némi előzetes információval. Vess egy pillantást a férfi kezére, és derítsd ki, hogy mire is számíthatsz!

A kéz alakja és tapintása

Az első és legfontosabb a férfi kezének alakja, tapintása. Először tehát vizsgáld meg kézformáját. Ha tartós kapcsolatban bízol, és a férfi Föld típusú kézzel - négyszögletes tenyérrel, viszonylag rövid ujjakkal - rendelkezik, szerencséd van. Ez a pasi ugyanis gyakorlatias, megbízható és szilárd jellemű. Nem unja el magát egyhamar melletted, hogy aztán másfelé kezdjen tekintgetni.

A Föld-kéz tulajdonosa szereti a megszokott dolgokat és a kényelmet, tehát temperamentuma kimondottan kedvező a hosszú távú kapcsolat szempontjából. Képes keményen megdolgozni azért, hogy a már meglévőt megtartsa.

Ha kedvesed Tűz-, Víz- vagy Levegő-kézzel rendelkezik, akkor sem kell megijedned, de biztos, hogy a Föld típusú kéz gazdájára építhetsz a legkönnyebben.

Ezután vizsgáld meg kezének tapintását is. Ha puha, mégis ruganyos, az érzékenységet és megértést sugall. Azt jelzi, kész figyelmet szentelni a másik fél érzéseinek, az ilyen férfi képes az együttérzésre, és érdekében áll, hogy egészséges, tartós párkapcsolatban éljen.

Házasságvonalak

A házasságvonalak a tenyér külső élénél, a Merkúr-ujj - vagyis a kisujj - alatt találhatók, és a kiemelkedő fontosságú párkapcsolatokat jelzik. Ha a férfinak egy vagy két ilyen jegye van, tartós kapcsolatra számíthatsz, mivel a jól kivehető házasságvonalak mindig mély érzelmi kötődésre utalnak. Ezzel szemben az egymás után sorakozó halvány vonalak csak komolytalan viszonyokat prognosztizálnak.

Miről árulkodik a szívvonal?

A szívvonalat érdemes figyelmesen megnézni, mivel ebből tudhatod meg, hogy a férfi milyen formában ad hangot érzelmeinek, és milyen típusú kapcsolatra vágyik. A kielégítő, hosszú távú kapcsolat utáni vágy széles ívet leíró szívvonalban nyilvánul meg - jó eséllyel a pasi mindkét kezén látható ez a minta. Minél nagyobb a szívvonal görbülete, annál nagyobb a valószínűsége, hogy képes őszintén kifejezni az érzéseit.

Figyeld meg, akadnak-e kisebb vonalak, melyek a szívvonalról elágaznak. Ezek jó jelek, ugyanis azt mutatják, hogy a férfi kapcsolatai érzelmekkel telítettek. Ha a leágazás a szívvonaltól az Apolló-domb - gyűrűsujj alatti párna - felé vezet, boldog párkapcsolatot jelez.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az sem mindegy, hogy hol és hogyan ér véget a szívvonal. Ha felfut a Jupiter-dombra - vagyis a mutatóujj alatti párnára -, és a kéz belső élén ér véget, a férfi rendkívül féltékeny természetű, amivel még sok fejfájást okozhat neked. Ha azonban a vonal legyezőszerűen terül szét a Jupiter-dombon, a kéz tulajdonosa ragaszkodó, melegszívű ember - vagyis ideális társ.

Egy másik jel, mely bizakodásra adhat okot, az, ha a szívvonal villában végződik, és egyik ága a Jupiter-dombon, a másik a Jupiter- és a Szaturnusz-ujj - vagyis a mutató- és a középső ujj - között ér véget. Ha ezt a vonalat látod a pasi tenyerén, számíthatsz rá, hogy jó természetű férfival van dolgod, akivel nem kell sok konfliktushelyzetet megélned a jövőben.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Milyen hosszú az életvonalad?

Ezt is szeretjük