Milyen jövő áll előtted?
Sorsvonalad elárulja
Vajon életed színes és változatos események kavalkádja lesz, vagy inkább állandóságra számíthatsz a jövődet illetően? Tenyered megmutatja!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sorsvonalad a tenyered aljáról indul, függőlegesen halad felfelé, és az ujjak alatt ér véget. Munkával, hivatással, ambícióval kapcsolatos kérdésekre kaphatsz választ, ha alaposan megvizsgálod hosszát, irányát, határozottságát. Láss egy kicsit előre a jövődben!

Függetlenség utáni vágy

Amennyiben sorsvonalad a tenyér külső részén, a hüvelykujjal átellenben ér véget, az független személyiségről tanúskodik. Mindennél jobban vágysz a szabadságra, fontos számodra az autonómia, és meglehetősen forrófejű vagy. Fiatal felnőttként valószínűleg minden vágyad, hogy gyorsan elszakadhass a szüleidtől, illetve a társadalmi elvárások által diktált kötöttségektől. Könnyen előfordulhat, hogy felkerekedsz, szeretnél világot látni és tágítani a látóköröd. Jó esélyed van arra, hogy külföldön telepedsz le.

Vezető pozíció

Ha sorsvonalad a mutatóujjad felé hajlik, valószínűleg életed minden területén előre tervezel, nem jellemző rád, hogy hirtelen elhatározásokat hoznál. A munkádban nagyon elkötelezett vagy, kitűzött céljaidat rendszerint el is éred. Sok tekintetben kitűnsz a környezetedből, számtalan dicséretben, elismerésben lesz részed karriered során. Mivel ez a fajta sorsvonal a vezető egyéniség jele, valószínűleg nem éred be olyan szakmai pozícióval, mely nem követel elegendő felelősséget, és nem elégíti ki minden tekintetben az ambícióidat.

Gyenge szakmai ambíciók

Amennyiben sorsvonalad rövid vagy elmosódott, nem vagy különösebben törekvő alkat. Gyakran érzed úgy, hogy a környezetedben élők túl nagy hangsúlyt helyeznek a sikerre és a teljesítményre - velük ellentétben neked ez nem különösebben fontos. Számodra az az ideális, ha nyugodt, feszültségmentes munkakörben dolgozhatsz, valamint sok barát vesz körül. Nem valószínű, hogy komoly karriert futsz be, arra viszont jóval több esélyed van, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élj. Nem vagy az a típus, aki gyomorfekélyt kap a munkahelyi problémák miatt.

Változások sora

Ha töréseket látsz a sorsvonaladban, valószínűleg számos irányváltásra számíthatsz még életed során. Szinte semmit nem csinálsz teljes odaadással, hát ne csodálkozz, ha sikereid nem lesznek túl tartósak. Cserébe viszont kiválóan alkalmazkodsz a sors kínálta változó körülményekhez. A jövődben sok-sok olyan helyzet adódhat még, melyből főnixmadárként éledsz újjá. Környezeted számos tagja úgy ismer meg, mint igazi túlélőt. Mivel szereted a változatos, színes dolgokat, valószínűleg egyáltalán nem bánod, hogy életed fordulatokban bővelkedik.

A külvilág értékítélete

Amennyiben sorsvonalad a Vénusz-domb közelében indul, kissé otthonülő típus vagy. Nem kedveled a nagy bulikat, és nem vagy oda a gyökeres változásokért sem. Meglehet, hogy szinte egész életedben azt teszed, amit környezeted elvár tőled. Valósággal kötelességednek érzed, hogy a szüleid által választott hivatást gyakorold, de legalábbis próbálj minél inkább megfeleli a számodra fontos emberek elképzeléseinek. Az idő múlásával azonban a saját bőrödön tapasztalod majd, hogy meg kell találnod a saját utadat - csak így lehetsz igazán boldog.

Cikkünk Sarah Bartlett A jövendőmondás 8 módja című könyve alapján készült.

A világ különböző tájain, a különböző kultúrákban más és más jóslási módszerek terjedtek el. A színes fotókkal illusztrált könyvből nyolc olyan jövendőmondó rendszert - tarot, számmisztika, rúnák, tenyérjóslás, auraolvasás, az inga használata, Ji Csing, kristály zodiákus - ismerhetsz meg, mely fejleszti intuíciódat, és segít döntéseid meghozatalában. Ezek a módszerek kiállták az idő próbáját, hasznos és megbízható útmutatást adnak életed során.

Kiadja a Bioenergetic.
Ára 3200 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

no kez
  • kreativitás
  • fantázia

Mennyire vagy kreatív?

Ezt is szeretjük