Mennyire lelkiismeretes a párod?

Ujjai elárulják

Az ígéretek helyett bizonyítékot szeretnél kedvesed megbízhatóságáról? Figyeld meg a középső ujját, és nincs többé titok!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ápolt kéz arról árulkodik, hogy tulajdonosának fontos a környezet véleménye, és életében a rend és tisztaság központi szerepet tölt be. Ennél azonban sokkal mélyebb lelki tulajdonságokra is fény derül, ha párod kezét alaposabban tanulmányozod. Ha bizonytalan vagy benne, mennyire veszi komolyan kedvesed az ígéreteit, elűzheted kétségeidet ujjai megfigyelésével.

Nem kell felfedned előtte a szándékodat, egy rejtett pillantás is jó alkalom lehet a kézujjak feltérképezésére. Így arra is fény derül, mi rejlik a túlzott felelősségtudat vagy a döntésképtelenség mögött.

A főszereplő Szaturnusz-ujj

Kedvesed lelkiismeretességéről elsősorban a középső, vagyis a Szaturnusz-ujj árulkodik. Átlagos mérete a tenyér hosszának háromnegyedét teszi ki. Szemléld meg, mennyire tér el párod ujja ettől, és megtudhatod, milyen jelekre érdemes ezentúl jobban odafigyelned.

Ha a Szaturnusz-ujj átlagos hosszúságú, abban az esetben párod éppen annyi felelősségtudattal rendelkezik, épp annyira lelkiismeretes, mint amennyi a jól működő kapcsolathoz és a kitartó munkához szükséges. A kettőtök életét érintő anyagi jellegű döntéseket kellő felelősségtudattal hozza meg, érzelmi kérdésekben pedig kizárólag lelkiismeretére hallgat. Bízhatsz benne, hogy megtaláltad az ideális partnert!

A felelősségtől megtorpanó férfit rövid középső ujj jellemzi. Szeretné, ha inkább mások dolgoznának helyette. Ennek azonban nem feltétlenül a lustaság vagy a lelkiismeret hiánya az oka. Lehet, hogy önbizalomhiányban szenved, ezért nehezen hoz döntéseket, és csak hosszas megfontolás után képes elkötelezni magát. Biztatásra van szüksége, és fokozódó magabiztossága késztetheti csak arra, hogy megházasodjon, vagy új vállalkozásba fogjon.

Mire vágyik a férfi a párkapcsolatban?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Feltűnően vastag középső ujj tulajdonosa a partnered? Ne lepődj meg, ha a legkisebb probléma esetén is jelenetet rendez. Ahelyett, hogy a megoldáson törné a fejét, kétségbeesik, és az akadályok láttán haragra gerjed, vagy elcsügged. Kritikus helyzetekben nem viselkedik túl megbízhatóan - mindez azonban nem a lelkiismeret hiányából fakad, elsősorban félelméből adódik.

Árulkodó gyűrűk

Kedvesed jelleme elé tükröt tarthatsz, ha megismered a középső ujjon hordott gyűrű jelentését. Ha ezen az ujján gyűrűt visel, ezzel biztonságérzetét és fontosságtudatát szeretné megerősíteni. A rövid Szaturnusz-ujjon díszelgő ékszer a felelősségtől való viszolygást ellensúlyozza. Ha hosszú középső ujjon látsz gyűrűt, tulajdonosának mindene a munka - lelkiismeretessége a karrierjében nyilvánul meg, nem a párkapcsolatban.
Figyeld meg a gyűrű stílusát is! A klasszikus pecsétgyűrű olyan férfiról árulkodik, aki ezzel is kifejezésre juttatja konzervatív felfogását. Rendkívül megbízható, és sokat ad a megjelenésére.

Hézagok és jellemek

Az összezárt ujjak közötti kisebb-nagyobb rések is érdekes tulajdonságokat fednek fel párod személyiségéről. A Jupiter-, vagyis a mutatóujj és a Szaturnusz-ujj közötti nagyobb hézag azt jelzi, hogy kedvesed remek vezetői képességekkel rendelkezik.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ambiciózus, motivált, és nem riad meg a kihívásoktól. Munkája során is kitartó, megbízható, kollégái és főnökei is elismerik a teljesítményét. Ezzel szemben, ha a középső és az Apolló-ujj - vagyis a gyűrűsujj - között látsz nagyobb hézagot, lehet, hogy neked kell vállalnod a vezető szerepet a kapcsolatban, illetve féken tartani választottad csapongó jellemét. Barátkozz meg a gondolattal, hogy párod szeret a mának élni, és eszébe sincs tervezgetni. A takarékosság és a lelkiismeretesség mintaképét nem róla formázták, nem aggódik a jövő miatt.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája - Átfogó útmutató a kézelemzéshez című könyve alapjánkészült

OLVASD EL EZT IS!

  • számmisztika
  • férfivágy

Mikor született a pasid?

Ezt is szeretjük