8 egyszerű jógagyakorlat, ami oldja a szorongást és csökkenti a stresszt - Az alvásban is segíthetnek

Ha szorongás, stressz, álmatlanság gyötör, segíthet a jóga.

GettyImages-970100616

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár száz évvel ezelőtt is rengeteget dolgoztak az emberek, még úgy is jóval lassabb volt az élet, napjainkra azonban minden felgyorsult. Gyarapodtak a mindennapok tennivalói, nőttek az elvárások, feszítettebb lett az életünk tempója.

A megváltozott élet sajnos nagyon sok lelki megterheléssel jár, ami szorongást, sok stresszt, álmatlanságot okoz. Ezekkel nehéz együtt élni, de elengedhetetlen kitartóan küzdeni ellenük nap mint nap. Fontos tudatosan kezelni a problémákat: ebben segít a jóga. Célirányos pózokkal bárki elejét veheti a pszichét és a szervezetet terhelő tényezőknek. Bárki, hiszen a jóga egyáltalán nem csak a rutinosok megoldása lehet. Bizonyos pózokat kifejezetten könnyű felvenni, így kezdőként sem kell meghátrálni ettől a megoldástól.

8 jógapóz, ami segíthet

A következő jógapózok hozzájárulnak a lelki egészséghez, a testi és szellemi ellazuláshoz és a könnyebb elalváshoz is.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük