Melyik típus vagy?

Szerető vagy színésznő?

A szívcsakra helytelen működése következtében olyan nővé válhatsz, aki szeretetét feltételhez köti, érzelmei pedig nem őszinték.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szívcsakra uralja szervezetedben a szívet és a tüdőt. Elengedhetetlen a tested anyagi energiaellátásához, lelkedet pedig szeretettel táplálja. Középső energiaközpontod jellemzője a lelki béke, a szeretet és a vidámság. Ha szívcsakrád nyitott, érzelmileg meleg és gyengéd ember vagy.

A hét csakra elhelyezkedése

Gyökércsakra: energiáját a gerincoszlop végén, a farokcsontnál érzékelheted.
Szexcsakra: energiáját a keresztcsontnál érezheted.
Köldökcsakra: a köldök fölött vagy alatt tapasztalható az energiája.
Szívcsakra: a mellkas közepén, a szív, de leginkább a harmadik mellkasi csigolya magasságában érezheted energiáját.
Torokcsakra: energiáját a torkod alján érzékelheted, ott, ahol a kulcscsont kezdődik.
Homlokcsakra: a harmadik szem energiáját leginkább a szemöldökök között tapasztalhatod.
Koronacsakra: energiáját igen nehezen érzékelheted, a koronacsakra a koponya közepén, a koponyacsont varratainál található.

A szívcsakra archetípusai

Szerető típus

Szívcsakrád helyes működését jelzi, ha a szerető típusba tartozol. Olyasvalaki vagy, aki képes a szívére hallgatni, és feltétel nélkül szeret. Szereteted, melyet megosztasz a környezeteddel, képes mindenkit befogadni. Tisztában vagy vele, hogy az érzelmek rendkívül fontos részét képezik az emberi életnek. Kapcsolataid mélyek, és önzetlenségen alapulnak.

Színésznő típus

Ha szívcsakrád nem működik megfelelően, színésznő típus vagy. Ez azt jelenti, hogy olyan ember vagy, aki szeretetét feltételhez köti. Bírálgatva, elítélve szeretsz, és minden olyan embert kirekesztesz, aki nem felel meg maximálisan az elvárásaidnak. Érzelmi megnyilvánulásaidat sokkal inkább az utánzás vezérli, mint az őszinteség. Mindennek hatására kapcsolataid gyakran kiüresedettek.

A szívcsakra betegségei

A szívcsakra szoros összefüggésben áll a csecsemőmiriggyel. Ez a belső elválasztású mirigy a mellkas felső részén helyezkedik el, és az immunrendszer fontos eleme. Mindemellett a csecsemőmirigy összefüggésben áll érzelmi életed nyugalmával is.

Akkor működik megfelelően, ha alapvetően boldog és kiegyensúlyozott életet élsz. A mirigy hormonjai élénkítik a szívműködést és a tüdő tágulását is. Így, ha szívcsakrád működése rendellenes, az tüdőbetegségekhez, szívproblémákhoz, valamint az immunrendszer gyengüléséhez vezet.

Ha érdekel - az allergiától kezdve a szívbetegségekig -, milyen konkrét betegségeket okozhat a szívcsakra helytelen működése, kattints ide »

Erősítsd a szívcsakrádat!

A zöld és a rózsaszín szerepe

Mindkét szín a szívcsakrához kötődik. A zöld a látható színkép legsemlegesebb árnyalata, amelyben benne van a sárga melege és a kék hűvössége is. Képes arra, hogy egyensúlyt teremtsen, lecsillapítsa az idegeket, amikor fáradt és kimerült vagy. Ennek a színnek a gyógyhatását ősidők óta számon tartja az emberiség – a kórházi szobák színe is gyakran zöld.

A rózsaszín a szívcsakra alapvető színe. Lágy, édes és megnyugtató árnyalatával emelkedetté teszi az érzelmeket, megtisztítja a szellemet, valamint gyöngédséget sugároz. A rózsaszínt ma már a lakberendezésben és a férfidivatban is gyakran alkalmazzák.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hasznos kristályok

Rózsakvarc: ez a féldrágakő a szeretetet testesíti meg. Úgy tartják róla, hogy képes együtt rezegni a szívcsakra energiájával. Színe enyhíti a szív feszültségeit, és a szeretet rezgéseivel ajándékozza meg mindazokat, akik viselik. Hordd ékszerként, vagy helyezd a hálószobádba, hogy jótékony energiákkal töltsön fel.

Gyémánt: minden ékkövek legértékesebbike. A hűséget, az állhatatosságot és az isteni szeretetet jelképezi. Ha jegygyűrűként hordod, örök szerelmet, feltétlen bizalmat és elkötelezettséget remélhetsz.

Így küzdd le az akadályokat, és erősítsd a szívcsakrád!

  • Ha képes vagy megbocsátani a múltat, a sérelmeket, a neked okozott fájdalmakat, szívcsakrád nyitva maradhat, és nem válsz színésznő típussá.
  • Lásd meg a jót a legrosszabb helyzetben és a legkellemetlenebb emberben is – ezzel ébren tarthatod szíved erőit.
  • A legtöbb helyzetben igyekezz azt tenni, amihez kedved van, és azok társaságát keresd, akiket igazán szeretsz.
  • Tanuld meg hiúság és hazugság nélkül elfogadni magadat olyannak, amilyen valójában vagy – ezáltal nyitva tarthatod szívcsakrádat.
Cikkünk a Csakrák könyve -
Fedezzük fel rejtett erőinket!
című könyv
alapján készült.

Ajánljuk neked ezt a könyvet, ha érdekel a spiritualitás, ha hiszed, hogy a világ nem pusztán kézzelfogható dolgokból áll. A csakrák szervesen hozzátartoznak létezésedhez – ezek tested erőközpontjai. Rajtuk keresztül áramlik testedben az életerő, amelynek segítségével kialakítod fizikai, szellemi, érzelmi és spirituális életed egyensúlyát. Ez a könyv feltárja e pörgő-forgó energiakerekek természetét, ismerteti elhelyezkedésüket, és megmutatja, hogyan tudod a leghatékonyabban javadra fordítani tevékenységüket.

Kiadja a GABO.
Ára 3195 Forint.
A könyvről itt olvashatsz bővebben »

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük