Ide menj a hétvégén, ha unod az őszi kuckózást: most a pörgésé a főszerep
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

elektro music buli programajánló
beauty and style
Top olvasott cikkek

Érdekes programokkal kecsegtet a hétvége: most kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb designvására, 12 órás bulival várnak egy elektronikus fesztiválon, és még kisállatbörze is várható.

Mindennap nem lehet ezerrel pörögni, néha kifejezetten kellenek a lusta délutánok. Azonban ezen a héten még nem árt felkötni a nadrágot, mivel rendkívül izgalmas és változatos programokkal készültek városszerte a szervezők.

16. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál

Toldi mozi, Művész mozi, Kino Cafe mozi, Trafó, november 12-17.

A Verzió Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál a filmek segítségével igyekszik előmozdítani a népek és kultúrák egymás kölcsönös megértését, illetve ráirányítani a nyilvánosság figyelmét az emberi jogi problémákra. A Verzió legfőbb célja, hogy olyan dokumentumfilmeket hozzon el az érdeklődőknek, melyek a nyitott társadalom, a demokrácia, a jogállamiság, tolerancia, a politikai és a kulturális pluralizmus eszméit képviselik.

Az eseményről további részleteket itt találsz.

VÁRkert Mozi - Van Gogh - Búzamezők és borús égbolt között

Várkert Bazár, november 16. 16 óra

A kép csak illusztráció.
A kép csak illusztráció.
Fotó: Stuart C. Wilson / Getty Images Hungary

Ebben a művészeti ismeretterjesztő filmben Vincent van Gogh munkássága egy egészen új nézőpontból kerül megközelítésre: a holland festőzseni műveinek legnagyobb magángyűjteményével rendelkező személy, Helene Kröller-Müller (1869-1939) szemszögéből, aki a festő közel háromszáz alkotását vásárolta fel a 20. század elején.

Az eseményről további részleteket itt találsz.

BÓNUSZ Fesztivál 2019 - BÓNUSZ Electronic Music Festival

Hungexpo Budapesti Vásárközpont, november 16. 19 óra

Az ősz legnagyobb elektronikus zenei ünnepe 2019-ben sem hagyja technotovábbképzés nélkül a rajongókat, és november 16-án ismét beélesíti az ütemeit a Bónusz Fesztivál! Az elmúlt években a térség egyik legfontosabb stílusfesztiváljává nőtt esemény a télindító kanyar után idén visszakanyarodik az őszi időpontba, és ezúttal november derekán gyűjti össze a szcéna javát a már megszokott, maratoni, 12 órás buli égisze alatt.

Az eseményről további részleteket itt találsz.

WAMP design vásár - Az alkotás öröme

Bálna, november 17. 10-18 óra

programajánló design
Fotó: Orbon Alija / Getty Images Hungary

Novemberben is a lenyűgöző adottságokkal rendelkező Bálna Budapest izgalmas épületében várja Magyarország legnagyobb designvására mindazokat, akik nem elégszenek meg a fast fashion által kínált gyorsan elérhető tömegtermékek kínálatával, hanem a termékek egyedisége és magas minősége mellett fontos nekik a vásárlás élménye is a tervezőkkel való személyes találkozáson keresztül. Novemberben már hangolódunk az adventi készülődésre, így jó alkalom az ötletek begyűjtésére, hogy decemberben ne az utolsó pillanatban kelljen  kapkodni.

Az eseményről további részleteket itt találsz.

Szupersztárok a medencében - Vizesgála

Duna Aréna, november 17. 17-20 óra

Ennyi olimpiai, világ- és Európa-bajnokot egy medencében még garantáltan nem láttál - sem itthon, sem máshol a világon! A tokiói ötkarikás játékokig tartó, négyéves Ötpróba-forduló utolsó nagy sportfiesztáján több mint harminc hazai sztársportoló villantja meg tudása legjavát a kedvedért. Mindezt egy parádés show-műsor erejéig, az ország legprofibb uszodájában, a Duna Arénában. Az pedig már szinte csak hab a tortán, hogy az Ötpróba legértékesebb ajándékát, a hivatalos magyar olimpiai formaruha alapján készült ötpróbás melegítőt is itt mutatják be először.

Az eseményről további részleteket itt találsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Terra-Akva Börze

Groupama Aréna, november 17. 10-16 óra

Lenyűgöző pókok, kígyók, békák, hüllők, teknősök, csigák és kétéltűek lesznek láthatóak szakszerű körülmények között, de vadászgörények, egerek, apró rágcsálók és díszhalak is feltűnnek majd a börzén.

Az eseményről további részleteket itt találsz.

UNICEF Magyarország - Gyermekek Világnapja rendezvénye 

Akvárium Klub, november 20. 9:30-17:30

Az UNICEF Magyarország bejelentette egész napos, ingyenes Gyermekek Világnapja című rendezvényének programját. November 20-án olyan témákról beszélgetnek majd szakértők a belvárosi Akvárium Klubban, mint a munka és az anyaság kapcsolata, válás gyerekkel, gyermekkori traumák vagy szülőség a digitális korban. Az UNICEF Magyarország szeretettel várja a szülőket, leendő szülőket, gyermekvédelmi szakembereket és mindenkit, aki érdeklődik a gyermekek jogai, helyzete iránt. Az eseménynek különleges apropót ad, hogy november 20-án ünneplik világszerte a Gyermekjogi Egyezmény életbe lépésének 30. évfordulóját.

Az eseményről további részleteket itt találsz.

Megható dolgot tesz a cica, amikor sírni látja gazdiját

A cicák igazi cuki egyéniségek, de nemcsak viccesen makacs, önfejű viselkedéseikkel vagy furcsa szokásaikkal, hanem szeretetükkel és kedvességükkel is megmelengetik tulajdonosaik szívét.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük