Ezzel a szegény állattal jól elbánt a természet: mintha egy rajzfilmfigura volna

Az anyatermészet alighanem tréfát űzött a nyugati homoki boából, mivel nagyon viccesre kreálta.

boa

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Telis-tele a világ furcsa teremtményekkel, ha pedig valaki célzottan ilyeneket keres a neten, az olyan, mintha Pandóra szelencéjét próbálná kinyitni.

A nyugati homoki boa az óriáskígyófélék családjába és a homokiboa-formák alcsaládjába tartozó hüllő, ami a neve alapján sokakban félelmet kelthet, pedig az állat emberre veszélytelen, ráadásul olyan, akár egy rajzfilmfigura.

Nagyon viccesen fest a homoki boa 

A hüllő közel ülő szemei talán nem a legfontosabb, de bizonyára a legszembetűnőbb tulajdonsága, amitől olyan kis butának tűnik, mintha egy kisgyerek rajzolta volna. Az még a tudósok előtt is rejtély, hogy a szemek közelségének valóban van-e funkciója, vagy az anyatermészet csupán gonosz tréfát űzött a kígyóval. Mindenesetre tényleg nagyon érdekes.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nyitókép forrása: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük