Újra összeáll a világhírű banda? Az énekes kimondta, amire mindenki várt!
Nick Jonas végre tiszta vizet öntött a pohárba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta feloszlott a Jonas Brothers, a rajongók folyamatosan reménykednek abban, hogy a fiúk meggondolják magukat, és újra összeállnak.

Eddig egyikük sem beszélt nyíltan a jövőről és a lehetőségekről, ám Nick Jonas most végre megadta a választ a kérdésre, ami minden rajongóban felmerült.

Nem kezdik újra

Több mint egy évvel ezelőtt feloszlott az egyik legnépszerűbb tinibanda, a Jonas Brothes, és innentől kezdve a tagok hallgatásba burkolóztak, sokáig nem nagyon beszéltek a történtekről. Végül néhány héttel ezelőtt a legidősebb testvér, Kevin megtörte a csendet, és elmondta, mi váltotta ki a szakítást a zenekarban.

Úgy látszik, ezen a legfiatalabb fivér, Nick is felbátorodott, mert a napokban ő is megszólalt a témában. A contactmusic.com interjújában a kérdésre, miszerint lát-e esélyt arra, hogy valaha is újraegyesül a banda, a rajongók számára elég lehangoló választ adott.

"Nem tudom. Az életem annyira megváltozott 12 hónap alatt, hogy nem vagyok képes megjósolni, mit hoz a holnap, tudjátok? Nehéz lenne elképzelni, hogy azt mondjam, soha. De ebben a pillanatban, ott, ahol most vagyok, nem látok sok esélyt rá, hogy megtörténjen."

Nick jelenleg a szólóprojektjén dolgozik, és elmondása szerint nem a Jonas Brothers sikereire akarja építeni a jövőjét: szeretné megteremteni a saját karrierjét mint önálló énekes.

Nick Jonas kigyúrta magát

Az énekes nemrég egy képet, amelyen kisportolt felsőtestét láthatod. De vajon a fotó igazi, és tényleg Nickhez tartozik a férfias külső? Te mit gondolsz?

Ezt is szeretjük