Újra összeáll a világhírű banda? Az énekes kimondta, amire mindenki várt!

Nick Jonas végre tiszta vizet öntött a pohárba.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amióta feloszlott a Jonas Brothers, a rajongók folyamatosan reménykednek abban, hogy a fiúk meggondolják magukat, és újra összeállnak.

Eddig egyikük sem beszélt nyíltan a jövőről és a lehetőségekről, ám Nick Jonas most végre megadta a választ a kérdésre, ami minden rajongóban felmerült.

Nem kezdik újra

Több mint egy évvel ezelőtt feloszlott az egyik legnépszerűbb tinibanda, a Jonas Brothes, és innentől kezdve a tagok hallgatásba burkolóztak, sokáig nem nagyon beszéltek a történtekről. Végül néhány héttel ezelőtt a legidősebb testvér, Kevin megtörte a csendet, és elmondta, mi váltotta ki a szakítást a zenekarban.

Úgy látszik, ezen a legfiatalabb fivér, Nick is felbátorodott, mert a napokban ő is megszólalt a témában. A contactmusic.com interjújában a kérdésre, miszerint lát-e esélyt arra, hogy valaha is újraegyesül a banda, a rajongók számára elég lehangoló választ adott.

"Nem tudom. Az életem annyira megváltozott 12 hónap alatt, hogy nem vagyok képes megjósolni, mit hoz a holnap, tudjátok? Nehéz lenne elképzelni, hogy azt mondjam, soha. De ebben a pillanatban, ott, ahol most vagyok, nem látok sok esélyt rá, hogy megtörténjen."

Nick jelenleg a szólóprojektjén dolgozik, és elmondása szerint nem a Jonas Brothers sikereire akarja építeni a jövőjét: szeretné megteremteni a saját karrierjét mint önálló énekes.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nick Jonas kigyúrta magát

Az énekes nemrég egy képet, amelyen kisportolt felsőtestét láthatod. De vajon a fotó igazi, és tényleg Nickhez tartozik a férfias külső? Te mit gondolsz?

Ezt is szeretjük