Ilyet még egy sztár sem osztott meg! Lehet, hogy az énekesnőnek sem kellett volna?
Az énekesnő rajongói furcsa videót készítettek, amit ő is megosztott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Taylor Swift híres arról, hogy különösen odafigyel a közönségére, és minden tagját közeli barátként kezeli.

A rajongók igyekeznek viszonozni az énekesnő kedvességét, és örömükben olykor egészen furcsa dolgokat tesznek.

Tojásfejek

Ahhoz képest, hogy milyen széles körben ismert és elismert, Taylor Swift nagyon közvetlenül viselkedik a rajongótáborával. A 25 éves énekesnő egyik szokása, hogy időnként kiválaszt néhány szerencsés rajongót, akiket követni kezd a közösségi oldalakon.

Legutóbb a Tumlbr-en tette ezt: újabb 19 fiatal tudhatja a követői között Taylort. Ez eddig talán nem is lenne olyan különleges, ám ahogyan a lányok reagáltak, az már említést érdemel.

A most már Tojásfejekként ismert, egy híján 20 tagú csoport korábban azt az ígéretet tette a sztárnak, hogy ha mindegyiküket követi, készítenek egy videót, amelyben tojást törnek szét a saját fejükön. Taylor szót fogadott, és a lányok is állták a szavukat.

A country-énekesnő saját bevallása szerint a hasát fogta a nevetéstől, miközben nézte a videót, és meg is osztotta azt saját Tumblr-csatornáján. Hozzátette: a lányoknak nem kellett volna tojást törniük, de örül, hogy megtették. Erre a linkre kattintva te is megnézheted a felvételt.

Szerinted vicces lett a videó, vagy másképp vélekedsz róla?

Ennyit változott Taylor Swift

Taylor nemcsak a zenéjével, de szépségével és stílusával is hódít, 2006-os debütálása óta már számtalanszor átalakult. Ezt mutatjuk be az alábbi fotókon.

Ezt is szeretjük