Odáig van az internet a napszemüvegben zongorázó kutyáért: imádni való felvétel készült róla

Te is imádni fogod az internet új kedvencét!

Napszemüvegben zongorázó kutya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Új internetes sztár született a múlt héten! Bonnie, az angol springer spániel különös hobbinak hódol, és úgy püföli a zongorabillentyűket, hogy sokan megirigyelnék.

Bár a különleges állat feltűnt egy tehetségkutatóban is, a nemzetközi sikert egy videó hozta el számára, amelyben Bonnie egy Elton John korai stílusát idéző napszemüvegben örvendeztette meg a közönségét a nem mindennapi muzikalitásával.

Napszemüvegben zongorázó kutya

Futótűzként terjed az interneten a videó, amelyen egy napszemüvegben zongorázó spániel látható. Bonnie láthatóan teljesen el van mélyülve az alkotói folyamatban, százszázalékos beleéléssel püföli a hangszer billentyűit.

Az extravagáns szemüveg és a zongora miatt többeknek Elton John jutott eszébe a videó megtekintése közben.

Bonnie számára egyébként nem ismeretlen a rivaldafény, már többször is feltűnt a Britain’s Got Talent című műsorban. Először egy másik kutyus társaságában mutatott be egy táncelőadást, ez azonban nem nyerte el maradéktalanul a zsűri tetszését.

A kutyus másodszor már szólóban indult, és ekkorra végre zongorához is ült. A zsűrinek ez az előadás már sokkal jobban tetszett, és tovább is juttatták Bonnie-t, aki így az első hangszeren játszó állati továbbjutó lett a műsor 16 éves történetében.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

8 kép, ami bepillantást enged a kutyusok imádni való lelkébe: zseniális fotók születtek

A tehetséges fotós képei révén a kutyusok imádni való lelkivilágába nyerhettünk betekintést.

8 kép, ami bepillantást enged a kutyusok imádni való lelkébe: zseniális fotók születtek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük