Iszonyú cuki videót mutatunk: így menekült a kutyához a kisfiú - A porszívótól ijedt meg

Mosolyt csal az arcodra a következő rövid videó.

Gyerek porszívó megijedt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kutya-gyerek barátság mindig megható dolog a szülők számára, melyről szívesen osztanak meg fotókat, videókat az interneten.

A legtöbb családban a kutya baj esetén védelmezi a gyereket, de már nem házőrzőnek, sokkal inkább családtagnak számít.

A kutyához menekült a kisfiú

Megesik, hogy nem annyira valós veszélytől kell óvni a kicsiket, inkább valamilyen kellemetlen zajtól. Sok kutya maga sem szereti a porszívó hangját, épp ezért dicséretes, ahogy a videóban szereplő husky mereven ül a sarokban, és megadóan tűri, hogy kis gazdája belé csimpaszkodjon. Nézd meg a tündéri videót!

Miért kell kutya a gyereknek?

  • A kutyák mellett felnövő gyerekek ritkábban betegszenek meg. Ennek oka, hogy a kedvencek szőrén, mancsán megtapadó kórokozókkal való találkozás erősíti az immunrendszert. Kutatások bizonyítják, hogy a kutyák mellett felnövő gyerekek esetében ritkábban alakul ki asztma, allergia.
  • Mivel a kutya rendszeres törődést igényel, etetni, sétáltatni, fürdetni kell, a vele való foglalkozás segíti a felelősségérzet kialakulását. Épp ezért fontos, hogy a gyerek már kis korától kivehesse a részét a kutyával való mindennapi teendőkből.
  • A kutyával töltött hétköznapok együttérzésre nevelnek. A gyerekek természetükből adódóan egocentrikus lények, ám a kutyás lét kiváló lehetőséget ad arra, hogy a kicsi megtanulja, másnak is vannak igényei, hiszen a négylábú számít az emberre, erősen függ tőle.
  • A kutyák aktívabb életmódra sarkallnak. A négylábút akkor is ki kell vinni sétálni, ha esik, ha fúj, ha a gazdinak épp semmi kedve. Ez a fajta kényszerűség pedig idővel teljesen hétköznapivá, megszokottá válik, a napi rendszeres séták jó hatással lesznek a család egészségére.

Nézz még cuki fotókat!

Ha akarsz még kicsit olvadozni, az alábbi cikkünkben mutatunk még néhány tündéri fotót a kutya-gyerek barátságról.

Így öleli négylábú barátját a totyogós: 8 tündéri kép a kutya-gyerek barátságról

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük