Megijedt a kutyus az állatorvosnál, hihetetlen, ki sietett a segítségére: szívmelengető dolog történt vele

Nagyon aranyos kisállat segített megnyugtatni a rémült a kutyust.

Kutyán segítő macska
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy kóbor kutyát a Dél-afrikai Köztársaságban található Greenside Állatkórházba szállítottak, amikor rátaláltak a közeli sportpályán lévő bokrok között, láthatóan teljesen legyengül állapotban.

Az aranyos kutyus az Anne nevet kapta, és azonnal elkülönítették a többi állattól egy kennelbe, hogy nyugodt körülmények között tudjon gyógyulni. Arra azonban senki nem számított, hogy a félénk, rémült jószág gyógyulását ki fogja igazán segíteni.

A kutyán egy macska segített

Még mielőtt Anne a kórházba érkezett volna, egy kis 8-10 hetes vörös cica, Ginger már az egészségügyi intézmény lakója volt. Egy hatalmas esőzés után találtak rá, teljesen elázva, így segítséget nyújtottak neki. Mivel nem tudták, hogy pontosan milyen az egészségügyi állapota, szeparáltan gondozták őt egy kennelben.

Amire azonban senki nem számított, hogy noha a terem két másik végébe helyezték a ketreceket, a kíváncsi macska valahogy kifúrta magát a rácsok között, és új lakótársához mászott, majd el is aludt rajta. Amikor először meglátták így őket az állatorvosok, megrémültek, hiszen általában a kutyák és a macskák nem jönnek ki jól egymással.

Azonban a gondozók félelme hamar eloszlott, amikor látták, hogy a két kóbor állat mennyire megszerette egymást. Megpróbálták őket elválasztani, de minduntalan visszaosont a kis cica újdonsült barátjához.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Most már Anne és Ginger egy kennelben laknak, és nem is lehetnének boldogabbak. A kutyus nagyon gyenge volt, de amióta Ginger mellette van, hamar visszanyerte az erejét, sokat segített neki apró társa a gyógyulásban. Szemmel láthatóan megnyugtatta, biztonságban érezte magát vele. Azóta is nagyon szeretnek összebújni, és együtt étkezni, a cica kedvenc szórakozása Anne farkának az üldözése. 

Olvass tovább: imádja az internet a bolti kisegítő kutyát

Úgy tűnik, a kutyák nemcsak az ember legjobb barátai, de szinte bármely munkakörben megállják a helyüket.

Imádja az internet a bolti kisegítő kutyát: nem ő az egyetlen, aki dolgozik

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük