Az orvosok már lemondtak a kutyusról, akit elütött egy teherautó: megindító videón, ahogy újra lábra áll

Az állatorvosok korábban még nem találkoztak ilyen elszánt kutyával.

Újra lábra állt a kutya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy súlyosan sérült angliai kutyus felépülése még a sokat látott állatorvosokat is meglepte. Az állat hihetetlen elszántságról tett tanúbizonyságot, és újra megtanult járni.

Caesar felépülésének legmegindítóbb pillanatairól videó is készült. Nem árt bekészíteni a zsebkendőket, mert igen megható tartalom következik.

Újra lábra állt a kutya

A Caesar nevű amerikai pitbull terrier életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor elütötte egy teherautó. A hatesztendős állat eltörte a nyakát, ezért nem tudta mozgatni a mellső lábait és a hátát, írja a Worcester News. 

Caeser kálváriája akkor kezdődött, amikor átrohant az úttesten, miután megijedt egy másik kutyától. "A feleségem Caesarral volt, amikor megtörtént a baleset, és nagyon sokáig az események hatása alatt maradt" - árulta el Nigel Smith, az állat gazdája, aki azt is hozzátette, hogy komoly esély volt rá, hogy az állat nem éli túl a balesetet, és ha mégis, akkor soha nem fog többé lábra állni.

A kutya gazdái a Worcester közelében található Willows állatkórházba vitték az Caesart. Az intézmény dolgozói később egyöntetűen azt nyilatkozták a kutyáról, hogy nála elszántabb állattal még nem találkoztak. 

A kutyus felépüléséről megindító videó készült:

Caesar egy életmentő műtéten és intenzív gyógytornán is átesett, hogy újra lábra állhasson. Victoria Indjova, a kutyával foglalkozó egyik specialista elmondta, hogy Caesar nagyon hamar elkezdett mozogni a műtét után. Az állat élvezte a rehabilitációt, és napról napra erősebb lett. 

Nyolc nappal a műtét után már emelő nélkül is tudott sétálni, és három hónap elteltével szinte teljesen felépült. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

8 kép, ami bepillantást enged a kutyusok imádni való lelkébe: zseniális fotók születtek

A tehetséges fotós képei révén a kutyusok imádni való lelkivilágába nyerhettünk betekintést.

8 kép, ami bepillantást enged a kutyusok imádni való lelkébe: zseniális fotók születtek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük