Ilyen az élet kutya előtt és után: szívmelengető magyar fotók készültek

Göblyös Péter fotói nemcsak szívmelengetőek, hanem fontos üzenetet is hordoznak.

élet-kutya-előtt-után-borító
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kutyákat nem véletlenül hívják az ember legjobb barátjának, hiszen még a legnehezebb időkben is hűségesek maradnak, és rengeteg szeretet adnak. Néha azonban nekik is szükségük van erre a törődésre és figyelemre, ezért minden állat megérdemli, hogy szerető otthonra találjon.

A Vizslafotózás csapata már nyolc éve készít képeket kutyákról és gazdikról, mindezt hatalmas szenvedéllyel és odaadással teszik. Nemrég Göblyös Péter kutyafotós egy különleges kiállítást mutatott be: az Eszkuláp Állatvédő Egyesület volt védenceinek csodás pillanatait láthatjuk, ahogy a család részévé válnak.

Csodás fotókon a kutyák, akik új otthonra találtak

Kevés szebb pillanat van annál az életben, mint amikor egy mentett kutya új otthonra talál, és kezdetét veszi egy csodálatos kapcsolat, amihez nincs fogható. A négylábú kedvencek által színessé válnak az egyszerű, mindennapi élethelyzetek, Göblyös Péter képei pedig emlékeztetnek arra, hogy nem szabad csak úgy elmenni a szép pillanatok mellett, értékelni kell őket, hiszen ezek teszik szebbé az életet. A kiállítás többi fotóját itt lehet megtekinteni.

(Képek forrása: Göblyös Péter / Vizslafotózás / Facebook - a fotós engedélyével)

Ezt is szeretjük