Ez a cuki kutyus szembenézett a legnagyobb félelmével: imádja az internet a róla készült videót

Ilyen bátran viselkedett az imádni való Luna.

GettyImages-1263031565
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbb kutya ki nem állhatja a porszívókat, és már a gépek puszta látványa is megzavarhatja a nyugalmukat.

Egy Luna nevű kutyus azonban nemrég szembenézett legnagyobb félelmével, és el mert menni egy kikapcsolt porszívó mellett. Az esetről készült, szívmelengető videóért odáig van az internet. 

A kutya és a porszívó

Annak több oka van, hogy miért retteg a legtöbb kutyus a porszívóktól. Dr. Bodó Andrea állatorvos a Dívány kérdésére elmondta, hogy a kutyák az embereknél sokkal kifinomultabb érzékekkel rendelkeznek, ezért a porszívók által keltett zaj és rezgés kellemetlenül hat az érzékeny füleikre. 

A kutyák fenyegetőnek érzik a porszívók hangját, és az ösztöneik azt súgják nekik, hogy meneküljenek előlük. Az állatokban ráadásul gyakran nem is tudatosul, hogy a gazdájuk irányítja a háztartási eszközt, derül ki a Reader’s Digest cikkéből.

A Luna nevű, Egyesült Államokban élő kutyus nemrég hatalmas bátorságról tett tanúbizonyságot, amikor szembenézett egy porszívóval. Az esetről készült felvételt imádják az internetezők.

Lunának minden bátorságát össze kellett szednie, hogy eleget tegyen a gazdái hívásának és el merjen menni a folyosó közepén álló, fenyegető porszívó mellett. Többszöri nekifutásra végül sikerült neki. Hát nem imádni való?

8 kép, ami bepillantást enged a kutyusok imádni való lelkébe: zseniális fotók születtek

A tehetséges fotós képei révén a kutyusok imádni való lelkivilágába nyerhettünk betekintést.

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük