Taxiba szállt a szökevény kutyus: meg sem állt a repülőtérig

A Ralph nevű kutyus a reggeli séta közben szökött el.

GettyImages-1277108951
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A reggeli séta közben szökött el a Ralph nevű kutyus a gazdájától, Georgia Crewe-től.

A cavapoo fajtájú kutya nem sokkal később beszállt egy taxiba, és meg sem állt egy 160 kilométerre található repülőtérig. 

Reptérre taxizott a szökevény kutya

A 27 éves Georgia hétfőn reggel a szokásos sétájára indult Ralphfal, a cavapoo kutyusával a walesi Wrexhamben. Az állat akkor lógott meg, amikor a gazdája megállt egy kicsit, hogy váltson néhány szót egy másik kutyatulajdonossal, derül ki a Mirror cikkéből. 

Miután Georgia végzett a rövid beszélgetéssel, észrevette, hogy Ralph eltűnt. Hiába kereste és szólongatta Ralphot, az állatot mintha a föld nyelte volna el. A pánikba esett nő órákon keresztül kereste a kutyáját, felhívta a barátait és ismerőseit, és Facebook-bejegyzéseket is megosztott a kutya fotójával. Eközben a kalandvágyó állat éppen egy taxiban suhant a manchesteri reptér felé.

Történt ugyanis, hogy az elkóborolt kutya az utcán rohanva meglátott egy taxiba beszálló családot, és úgy döntött, hogy csatlakozik hozzájuk. A taxi sofőrje észrevette a didergő, eltévedt állatot, akin mielőbb segíteni szeretett volna, de el kellett vinnie az autóba beszállt családot a manchesteri reptérre. Mivel a kutya nyakörvén nem volt sem a nevére, sem a lakóhelyére utaló felirat, a sofőr úgy döntött, hogy előbb elintézi a fuvart, és utána megpróbálja megtalálni a kutyus lakóhelyét. Ezt a vele utazó család sem bánta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A taxis elvitte a reptérre a családot, aztán hazasietett. Amikor otthon a Becky nevű barátja meglátta az állatot, a Facebookon keresztül ráakadt a gazdájára, és felhívta őt.

Georgia így hamarosan fellélegezhetett, visszakapta az elkóborolt kutyust. A nő tanult az esetből és minél előbb beszerzett Ralphnak egy új nyakörvet, amelyen az elérhetőségein kívül egy GPS-jeladó is van.

Felismered az állatokat a bundájuk alapján? Nehezebb, mint elsőre tűnik

Nem könnyű felismerni az állatokat csak a bundájuk alapján, a gyors kvízben letesztelheted a jártasságodat az emlősök világában!

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük