Egy udvarban találtak rá az elhagyott cicára: imádni való felvétel készült az első fürdetéséről

A Ramsy nevű, cuki kóbor cicára egy New York-i ház hátsó udvarában találtak rá.

GettyImages-1457441887
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Ramsy nevű, cuki kóbor cicára egy New York-i ház hátsó udvarában találtak rá.

Az állat elég rossz állapotban volt, de szerencsére jó kezekbe került. Az első fürdetéséről egy aranyos videó is készült, amelyért odáig van az internet.

Mentett cica fürdetése

A cicáról készült videót eredetileg a Heidi Wrangles nevű TikTok-felhasználó töltötte fel az oldalára. Heidi egy Brooklynban található állatmentő szolgálat alapítója, ami a környékbeli kóbor macskák megmentésére szakosodott. 

A Ramsy nevű cicára Heidi egy brooklyni ház hátsó udvarában talált rá, meglehetősen rossz állapotban. Az alultáplált állat bolhás volt, ezért ahogy a menhelyre ért vele, azonnal meg kellett fürdetnie. Az esetről imádni való felvétel is készült.

@heidiwranglescats Bath time with Ramsy ❤️ #fyp #kittenrescue #kittensoftiktok ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

Bár a cicák általában elintézik a saját tisztításukat, Ramsynek szüksége volt a szakszerű bolhafürdőre, hogy megszabaduljon a bundájában élő, kellemetlen potyautasoktól. 

A kóbor macskák élete különösen nehéz a téli időszakban. Az Én Macskám összegyűjtötte, hogy hogyan tudsz rajtuk segíteni ezekben a hideg hónapokban.

Senki nem bírja mosolygás nélkül végignézni ezeket a fotókat - Szerinted mit gondolnak a cicák ezeken a képeken?

Különleges és vicces portrékat készít a macskákról a fotós.

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük