Nem evett a kiskutya, ezért orvoshoz vitték: a rendelőben is alig hitték el, mit találtak a gyomrában

A kutya eltulajdonította a pénztárcát, és készen is volt a baj.

A kutya és a pénztárca
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Húsz pénzérmét nyelt le gazdája pénztárcájából egy 12 hetes bichon frisé kutya Angliában, sürgősségi műtéttel segítettek rajta. Daisy nem tett semmi szokatlant, csak azt, amiben a kölyökkutyák a legjobbak: megette, amit nem szabad - írta a The Guardian online kiadása kedden.

Gazdája akkor kezdett aggódni, amikor a bichon frisé hányt, és nem akart enni - közölte a PDSA brit jótékonysági állatorvosi szervezet. Daisyt megvizsgálták, megállapították, hogy a gyomrával van baj. Elzáródásra gyanakodtak, ezért elaltatták és megröntgenezték.

A felvételen az látszott, hogy a kiskutya egy marék pénzérmét nyelt le: 13 egypennyst, három ötpennyst, két húszpennyst és két egyfontost, összesen 2,68 fontot - ez 1249 forintnak felel meg.

Amikor az állatorvos a diagnózissal felhívta a gazdát, a Derbyben lakó Ivanát, az elmondta, el sem hiszi, hogy a kutyája ennyi pénzt lenyelt. - Nem találtam a pénztárcámat. Mindenhol kerestük már, de eszünkbe sem jutott, hogy Daisy a bűnös. Fogalmam se volt, hogy egy kiskutya ilyesmit is megeszik. Nagyon megrémültünk, hogy elveszíthetjük - mondta a Guardiannek.

A sürgősségi műtét sikeres volt, Daisyt fájdalomcsillapítókkal és antibiotikumokkal engedték haza másnap. A PDSA derby állatkórházának ápolónője, Sally Frith szerint Daisy rekordot döntött: - Nem hittük, hogy ennyi érmét le tudott nyelni egy ilyen kicsi állat. - Az érmék elzáródást okoztak, ami beavatkozás nélkül végzetes lett volna az állatorvosok szerint.

Kiemelt kép: PDSA

8 kutya, aki szerencsésebb volt: nagyon vicces helyzetbe kerültek

Ezek a kutyák nemcsak meglepték, hanem alaposan meg is nevettették gazdáikat.

8 kutya, aki nagyon vicces helyzetbe került: képeken mutatjuk a legmókásabb oldalukat

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük