Kutyát kapott a kislány, iszonyú cukin reagált - 15 millióan látták a videót

Imádja az internet a hároméves kislányt, aki így örült a kiskutyának.

Kutya gyerek mellé
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akinek volt kutyája kis korában, jól ismeri azt a fajta szeretetet és cinkosságot, mely a négylábú és a gyerek között alakulhat ki. És felnőttként valószínűleg ő maga is szeretné megadni ugyanezt az érzést a gyerekének.

Előbb-utóbb nagy valószínűséggel amúgy is minden gyerek előáll a kívánsággal, hogy kutyát szeretne. A cikkünkben szereplő videóban azt a pillanatot örökítették meg, amikor egy hároméves kislány megkapta hőn áhított kutyusát.

Kutyát kapott a kislány, iszonyú cukin reagált

Természetesen, míg rászánja magát a szülő, hogy még egy életért felelősséget vállaljon, általában meg kell hallgatnia néhányszor, hogy „Úgy szeretnék egy kiskutyát, anya!” „Megígérem, hogy én fogom gondozni, anya!” „Sosem felejtem el megetetni, apa!” Ha pedig eljön a pillanat, amikor a gyerek megkapja a szőrös játszótársat, az öröm mindig határtalan. Ezt a percet örökíti meg az alábbi megható videó, melyet már 15 millióan láttak.

A videóban szereplő, hároméves kislány, Haidyn könnyekben tört ki, amikor először ölelhette magához Butters nevű kiskutyáját. 

- Annyira aranyos, nagyon szeretem őt és a fejét!
- Szereted őt? Miért sírsz?
- Mert szeretem, és nagyon aranyos!
- Örülsz?
- Igen, csak nagyon hiányzott nekem.
- Nos, mától velünk fog élni.

Kutyát szeretne a gyerek?

A felelősség kérdése

A kisebb és a nagyobb gyerekek is hajlamosak arra, hogy fűt-fát ígérjenek, amikor kutyát szeretnének. Igen, mindennap meg fogja etetni, igen, leviszi majd sétálni iskola előtt. Esőben is! A valóság és a tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a kezdeti lelkesedést követően a kutya nagyrészt a szülő dolga lesz. És nem azért, mert a gyerek nem szereti a kutyát, vagy mert felelőtlen, hanem azért, mert ekkora elköteleződés nem várható el tőle. Tehát ha kutyát szeretne a gyerek, először is azt döntsd el, hogy te is szeretnél-e. 

Kölcsönkutya

Ha visszafordítható módon kívánjátok kipróbálni a kutyás létet és az azzal járó felelősséget, jó ötlet lehet, ha egy hétre elvállaljátok egy nyaraló barát, rokon négylábúját. Bár a kezdeti lelkesedés ennyi idő alatt nem fog elfogyni, de azért az is kiderül, hogy mennyi feladat és nem várt megoldandó szituáció jár együtt az állattartással.

A megfelelő kutya kiválasztása

Ha úgy döntesz, hogy beadod a derekad, fontos, hogy az életviteledhez passzoló négylábút válassz. Amennyiben lakásban éltek, természetesen az olyan mozgékony fajták, mint a vizsla, kizárva. A gyerek miatt pedig lényeges, hogy türelmes, gyerekbarát fajta mellett tegyétek le a voksot. Hogy még mire érdemes ügyelni a kiválasztás során, az enkutyam.hu oldalon többet is megtudhatsz.

Nézz még cuki fotókat!

Ha akarsz még kicsit olvadozni, az alábbi cikkünkben mutatunk még néhány tündéri fotót a kutya-gyerek barátságról.

Így öleli négylábú barátját a totyogós: 8 tündéri kép a kutya-gyerek barátságról

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük