Ha munkajogi kérdésed van, itt felteheted: ingyen kapsz rá választ
Munkajogász segít megválaszolni a nyomasztó kérdéseket, amik a koronavírus miatt kialakult változásokat érintik.

munkajogász
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A járvány alatt egyre többen igyekeznek a maguk módján segíteni embertársaikon. Dr. Zempléni Kinga munkajogász ingyenesen ad választ a munkavégzéssel, munkavállalással, és úgy egészében a munkaügyekkel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban. 

A beérkező felvetésekre 24 órán belül választ ad, amivel súlyos terhektől szabadítja meg a stresszelő, aggódó munkaadókat és munkavállalókat.

Munkajogi kérdések a járvány alatt

Jelen helyzetben figyelembe kell venni, hogy bizonyos intézkedések következtében olyan speciális rendelkezések is érvénybe léphetnek, amik az eddig megválaszolt kérdéseknél alkalmazott jogszabályokat is felülírják. Érdemes ezért nyomon követni a kormány hivatalos honlapját is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Milyen a vércsoportod?

Ha ismered a vércsoportod, előre tájékozódhatsz a vércsoportodra jellemző betegségekről, és egy kis odafigyeléssel, megfelelő életmóddal elkerülheted azokat.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

A járványhelyzet alakulása nagyban befolyásolja a rendelkezéseket és szabályokat, amiről a szakember által készített kisokos is folyamatosan frissül. Mivel rengeteg levél érkezett be, mielőtt bárki feltenné a kérdését, előtte ajánlott átböngészni az oldalát - elképzelhető, hogy már más is feltette ugyanazt, és megválaszolásra került korábban.

  • A Hrpwr.hu oldalán megtekinthetőek a korábban feltett kérdések és válaszok.
  • A Munkajogi Segélynyújtás oldalon pedig bárki teljesen ingyen felteheti az eddig el nem hangzott kérdését a munkajogásznak.

Szép gesztus: így üzen Budapest a többi városnak a koronavírus idején

A nemzetközi #Light4Eachother, #Light4U kampánytól a kezdeményezők azt várják, hogy más városok is átveszik az üzenetet, és továbbterjed a közösségi médiában az együttérzésre buzdító kedves gesztus.

(Kép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük