3 dolog a szexben, amire jobb, ha inkább nemet mondasz
Bár a szexben sok mindent szabad, nem muszáj bármit megtenned, főleg, ha nem is akarod.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha eljutottatok odáig a barátoddal, hogy már lefekszetek egymással, néhány dolgot érdemes észben tartanod. Nem kell mindent megtenned, vannak tabuk, amik lehet, hogy jólesnének, de számolni kell a következményekkel is. 

Ha pedig olyasvalamire készültök, amit a lelked mélyén nem is szeretnél igazán, akkor az valószínűleg nem fog jól végződni. Ezért tudd, hogy bátran mondhatsz nemet!

Felvételek készítése

Lehet, hogy adott helyzetben nagyon jó ötletnek tűnik, hogy megörökítsétek egymást pucéran, vagy videóra vegyétek az együttlétet. Valószínűleg megbízol a barátodban, és el sem tudnád képzelni róla, hogy mindezzel később visszaéljen, de hidd el, nem árt óvatosnak lenni!

Nem tudhatod, mit hoz az élet, és még ha a pasi nem is használná ki a felvételek által nyújtott lehetőségeket, az sem kizárt, hogy azok illetéktelen kezekbe kerülnek, és már meg is van a baj. Ha esetleg te fotóztad már magadat ruhátlanul, és a srác azt kéri, küldd el neki az intim képeket, azt se tedd meg! Jobb ezeket megsemmisíteni, vagy egyáltalán el sem készíteni.

Ha nem védekeztek

Mindenkivel megesik, hogy elkapja a hév, és elveszti a fejét, de te ne ess ebbe a hibába. Valamilyen formában mindig védekezzetek, mert a pillanatnyi élvezetért te sem akarhatsz talán életre szóló következményekkel fizetni.

Ma már rengetegféle védekezési mód van a nem kívánt terhesség ellen, és a betegségektől is véd a gumi óvszer, így valószínűleg mindenki megtalálhatja a neki megfelelő módot némi kísérletezés után. 

Hidd el, megéri rászánni az időt, mert ha elmarad a védekezés, könnyen bánhatod majd, hogy nem figyeltetek oda. De amíg nem ismeritek kellőképpen egymást, addig kötelező az óvszer, és csak után válts tablettára.

Amit nem akarsz

Ha olyasmit terveztek, ami egy kicsit extrémebb a megszokott dolgoknál, mindenképpen gondold át alaposan, hogy szeretnéd-e. Ha egy kicsi kétség is felmerül benned, vagy rossz érzéseid vannak a dologgal kapcsolatban, fontold meg, hogy nemet mondasz.

A szexre nem úgy kell gondolni, mintha áldozatokat kellene hoznod a másik félért - a testiségnek a kölcsönös örömszerzésről kell szólnia. Ezért, ha nem vagy oda az ötletért, amit a barátod felvet, akkor inkább utasítsd vissza, nehogy aztán negatív élmény legyen számodra az együttlét. Ha szeret, meg fogja érteni, hogy neked nem lenne jó az adott dolog, és nem erőlteti majd.

Ezt is szeretjük