Milyen illat illik hozzád? Így találhatod meg a neked való parfümöt
Nem mindegy, hogy milyen illat vesz körül. Elmondjuk, hogyan találd meg a tökéletes parfümöt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Személyes tulajdonságaidat górcső alá véve jelentősen leszűkítheted azon illatok sorát, amelyek közül kiválaszthatod a hozzád legjobban illő parfümöt.

Nézd meg, te melyik típusba tartozol, és melyek azok az aromák, amelyek a legjobban passzolnak a személyiségedhez.

Fegyelmezett

Ha a fegyelmezett személyiségek közé tartozol, szorgalom, kitartás és pontosság jellemez, mindig betartod a szabályokat, és szükséged van rá, hogy rendszer legyen az életedben.

Tudatosan küzdesz a céljaid eléréséért, de csakis tiszta módszerekkel. Mivel két lábbal állsz a földön, stabilan és egyenes derékkal, a legjobban a fás és a bőrjellegű illatok állnak hozzád a legközelebb. Jó választás lehet a szantálfa, a dió vagy a cédrus.

Csendes

Békés, csendes és visszahúzódó személyiséged szerénységet, melegséget sugároz, kedves és szelíd vagy a környezeteddel.

Nem szereted a konfliktusokat, és konzervatív gondolkodásmóddal rendelkezel. A vidékies illatok a tieid, a virágok, a friss fű aromái. Szinte bármilyen virágillat jól áll.

Optimista

Mindennek a jó oldalát nézed, és kevés olyan dolog van, ami könnyen lehangolna. Vonzod az embereket, sok barát vesz körül, aminek örülsz is, mert nem szereted a magányt. Fontos szerepet játszik életedben a humor, kedveled, ha valaki vicces, és te is rendkívül jó humorérzékkel rendelkezel. A nehezebb, édes-gyümölcsös illatok illenek hozzád, mint például a kókusz, a vanília és a vattacukor.

Temperamentumos

Szereted, ha minden körülötted forog, de nem áll távol tőled a dráma, gyorsan haragra gerjedsz. Szenvedélyes vagy és céltudatos, elsöprő egyéniség, és éppen halknak sem vagy mondható. Egyetlen mondattal le tudod szerelni azt, aki ellent mond neked, de ha valakit igazán szeretsz, tűzön-vízen át kiállsz mellette. Neked találták ki a fűszeres illatokat, remekül illik hozzád például a bors vagy a pézsma.

Gondolkodó

Nagy hangsúlyt fektetsz a fejben történtekre, szellemi beállítottságú vagy, imádsz gondolkodni és új dolgokat tanulni. Nagyon intelligens vagy, és rácsodálkozol minden újabb érdekességre, amit észreveszel. Bár hajlamos vagy centikkel a föld felett járni, mégis jó emberismerő vagy. Hozzád a különleges, gyümölcsös és a fűszeres illatok illenek, mint a citrom vagy a bazsalikom.

Ezt is szeretjük