Közeleg az esküvő? Miley Cyrus már élete nagy napjáról beszél
Miley Cyrus és Liam Hemsworth fiatal koruk ellenére már jegyben járnak, és az esküvő is közeleg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miley Cyrus még csak most lesz 20 éves, de ő és színész barátja, Liam Hemsworth már jegyben járnak. Az eljegyzés valószínűleg nem fog annyiban maradni, mert dúl köztük a szerelem, és Miley már az esküvőről beszél.

Liam Hemsworth és Miley Cyrus

A közelmúltban Liam is nyilatkozott a nagy napról. Vajon közeleg az időpont, amikor összekötik az életüket?

Három esküvő

Még nem tudni, hogy megvalósulnak-e majd a fiatalok álmai, de a vőlegénynek nagyszabású elképzelései vannak. A Star magazin egy forrása szerint Liam három esküvőt is szeretne tartani. Egy ceremóniát Ausztráliában, egyet Tennessee államban tervez, és vágyik egy esküvőre az otthonukban, Los Angelesben is.

Ezek szerint Liam sikeresen túltette magát a féltékenységén, amit Nick Jonas okozott nemrégiben. Miley exe ugyanis írt egy dalt, szinte félreérthetetlenül az énekesnőnek címezve, és ezzel nagy port kavart. A vőlegény kissé sértve érezte magát, de mostanra talán már nem is emlékszik az esetre, és inkább a tervezgetésnek szenteli az energiáit.

Még az is lehet, hogy az elképzelések a valóságban is megtörténnek majd, mert az anyagi keret az esküvőre már most több mint egymillió dollár. Miley is lelkesedik az ötletért, sőt, a forrás szerint már azt is kitalálta, hogy mindegyik szertartáson más ruhát visel majd.

A tökéletes nap

Miley egy népszerű talkshow házigazdájával, Ellennel beszélgetett az esküvőről. Az érzéseiről beszélt, és csak általános információkat mondott el a nagy nappal kapcsolatban, a részletekre nem tért ki. Azt azonban elárulta, hogy a pletykákkal ellentétben nem tartozik azok közé az emberek közé, akiknek több esküvőjük is van életük során.

Sokan azt beszélik, hogy legalább 47 házassága lesz majd, de ő tudja, hogy mindössze egy ceremóniát tart. A show-ban elmondta, szerinte az lesz a tökéletes nap: minden, amit hónapokon át tervezett, valóra válik majd. Ez az a pillanat, amikor láthatja, ahogy minden a helyére kerül, és felveheti a gyönyörű esküvői ruháját.

Csak olyan emberekkel lesz körülvéve, akiket tényleg szeretne maga mellett tudni azon a napon, és azt kívánja, hogy az emberek soha ne felejtsék majd el az esküvőjét.

Ezt is szeretjük