Megdöbbentő vallomást tett az énekesnő: ez mindent megváltoztat
Miley Cyrus először beszélt őszintén arról, hogyan tévesztette meg a rajongókat éveken át.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miley Cyrusnak híressé válásától kezdve a védjegye volt hosszú, dús, barna hajzuhataga.

Az énekesnő azonban most lerántotta a leplet a valóságról: bevallotta, a frizura nem a sajátja volt.

A híres frizura

Miley Cyrusszal készült egy interjú a napokban, amelyben az énekesnő meglepő őszinteséggel vallott a külsejéről. Egy olyan dolgot is elárult, ami eddig titok volt a rajongók előtt. Az énekesnő a néhai híres, barna hajkoronájáról beszélt, ami az egyik legjellemzőbb ismertetőjegye volt, mielőtt szőke punkfrizurára váltott.

Miley nem titkolja tovább, hogy a haj, amiért tinilányok milliói irigyelték őt, nem volt igazi. Az interjúban úgy fogalmazott, a hajzuhatagának egy része sem volt valódi, és a tincsek nem a fejéből nőttek ki. Bevallotta, mindvégig póthajat viselt. 

A beszélgetésben azt is elmondta, hogy a rövid, szőke haj pillanatnyi döntés eredménye volt. Egyszerűen beugrott az ötlet, és a következő pillanatbana fodrász már munkálkodott is az ollóval. Miley ezután bevallása szerint már saját maga számára sem úgy nézett ki, ahogyan addig.

Értékes tanulság

Ez az eset is bebizonyította, hogy a televízióban, a magazinok hasábjain és az interneten mosolygó sztárok külseje egyáltalán nem tökéletes. Minden csak illúzió, és a végeredményt rengeteg utómunka és korrigálás előzi meg. A fotókon látható hírességek a sminknek, a különböző furfangoknak és legfőképp a retusálásnak köszönhetik azt a megjelenést, amiben nem találsz kivetnivalót.

Éppen ezért nem érdemes a saját önbizalmadat rombolni azzal, hogy rájuk akarsz hasonlítani, hiszen ők is csak emberek, akiknek ugyanúgy vannak hétköznapi hibáik, mint a kevés haj vagy az egyenetlen bőr. Mindössze szemfényvesztés az a külső, amivel a sztárok kiállnak a nyilvánosság elé.

Ezt is szeretjük