Fotó! Teljesen kiteregeti a magánéletét az énekesnő az interneten
Miley Cyrus szülei éppen válnak. Az énekesnő egyáltalán nem rejtegeti a magánéletét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két héttel ezelőtt már biztosnak tűnt, hogy Miley Cyrus szülei válófélben vannak. Azóta történt egy és más, de az énekesnő és apja viszonya megromlani látszik.

Miley és az ismeretlen nő

Ráadásul a hercehurca az egész világ előtt zajlik: Miley a Twitteren próbálja felvenni a kapcsolatot Billy Ray Cyrusszal.

Az ismeretlen nő

Napokkal ezelőtt az énekesnő nyilvános üzenetet intézett apjához a Twitteren, amelyből világosan kiderült, hogy Billy Ray nem reagál a lánya megkereséseire. Miley ezt írta: - Mivel az sms és az e-mail nyilvánvalóan nem működik, beszélgetnél inkább ebben a formában? Apja nem válaszolt.

Néhány nap elteltével Miley bekeményített: feltöltött az internetre egy fotót, amelyen egy ismeretlen nővel szerepel. A képhez ezt a szöveget mellékelte: - Mivel nem válaszolsz az üzeneteimre, kapsz egy órát, hogy elmondd az igazat, különben én mondom el neked.

Kis idő elteltével azonban egy másik posztot is közzétett, miszerint a fiókja önálló életet él és őrültségeket csinál. Ebből azt hihették a rajongók, hogy valaki feltörte az énekesnő Twitterét, és helyette oszt meg fura üzeneteket. A további fejleményekre egyelőre nem derült fény, és a képen szereplő nő kiléte is ismeretlen maradt.

Válás - vagy mégsem?

Június közepe óta a világ abban a hitben él, hogy Billy Ray Cyrus és felesége, Tish éppen válófélben vannak, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Ám néhány nappal ezelőtt keringeni kezdett egy - a napokban készült - fotó az interneten, amelyen a házaspár és két kisebb gyermekük boldog családként távozik egy étteremből. Cyrusék összeölelkezve lépkedtek, és a szemtanúk szerint mindketten viselték a jegygyűrűjüket.

Néhány évvel ezelőtt volt már példa hasonló esetre: Billy Ray beadta a válókeresetet, majd úgy tűnt, tényleg vége a házasságuknak, később mégis kibékültek, és ott folytatták, ahol abbahagyták. Lehet, hogy most is ez a helyzet?

Ezt is szeretjük